Social Tur Memnuniyetsizlik Ve Tur Şirketinin His Olmayan Şekilde Konuşma Tavrı

13 Kasım 2023 11:01

11-12 Kasım hafta sonu Kapadokya turuna katıldık. Ancak profesyonellikten oldukça uzaktılar. 'Her şey dahil' şeklinde anlaştığımız turda su için bile para ödemek zorunda kaldık. Otobüs karmaşık bir durumdaydı; herkesle farklı konuşulmuş, bazıları hiçbir şeye para ödemezken, bazıları her şey için para ödemiş.

Birkaç turu birleştirip tek bir otobüs yapmışlar ve rehber olarak da tecrübesiz küçük bir çocuk göndermişler. Bir şey bilmiyor, hiçbir konudan haberdar değil. Söylediğiniz her şeyi patronlarına farklı aktaran biriydi;

Yani karşınızda sorunlarınızı çözebilecek bir muhatap yoktu. Sorular sormaya başladığımızda ise şirketten biri arayıp 'Beğenmiyorsanız otobüsten inebilirsiniz' gibi ifadeler kullandı ve 'Her şey dahil dediysek suyun dahil olduğunu söylemedik, beğenmiyorsanız farklı turlara katılabilirsiniz, ne kadara geldiğinizi bir düşünün isterseniz' tarzında konuşmalarla karşılaştım.

Yorumların olmamasına güvenerek denemek istedim ama gerçekten kötü bir deneyim yaşadım. Kafamızı dağıtmayı umarken stresle döndük.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Gençaystar Travel Gencaystar Tur Şirketi

25 Nisan 2024 13:06
Gençaystar Travel Gencaystar Tur Şirketi

Sintiya
04 Kasım 2023 17:09
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 16:09

Turfırsatı Kapadokya Turunda Otel Ve Rehber Krizi Ailece Mağduriyet Yaşadık