Zahide sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 22:12

Konya M1 So Chic'ten erkek arkadaşım kolye aldı. 30.12.2023 tarihinde kolyemin takma kısmı çıktığı için mağazaya tamirat için teslim ettik. Yoğun oldukları için sarışın bir hanımefendi 'Salı öğlen gelip alabilirsiniz' dedi. Adımızı, soyadımızı ve telefon numaramızı aldı. Erkek arkadaşım ve ben çalıştığımızı, öğlen gelemeyeceğimizi, ancak akşam saatlerinde gelebileceğimizi söyledik ve sarışın hanımefendi 'Tamam' dedi. Salı günü saat 21 sularında erkek arkadaşım mağazaya gittiğinde kolyeyi bulamadılar. Resmen kaybetmişler, 'Bir sonraki gün gelin' dediler ama kolyemle ilgili hangi işlem yapılacağı asla söylenmiyor. 'Yarın bir atölyeye baktıracağız' diyorlar. Konya M1 So Chic hem vaktimizi çaldı hem de erkek arkadaşımın bana hediye ettiği manevi değeri olan kolyemi kaybetti. Takip listeleri bile yok. Mağdur oldum ve şikayetçiyim.

03 Ocak 2024 15:36 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz ile ilgili tarafınıza dönüş sağlanmış olup, şikayetiniz çözüme kavuşturulmuştur. So CHIC ailesi olarak markamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür eder, sizi her zaman mağazalarımızda görmekten mutluluk duyarız. Saygılarımızla, So CHIC… Müşteri Hizmetleri

03 Ocak 2024 21:13
Konya M1 So Chic Ürün Kaybetti

Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum arayan hanımefendi çok kibardı şikayetimi silecektim ama markanın bu kadar değersizleştirilmesi ürünün bu şekilde özensiz verilmesi Konya m1 so chic değersiz hissettiriyorsun diyeceklerim bu kadar

Nur sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2024 10:03
"Başta bizi her gidişimizde güler yüzüyle karşılayıp en iyi şekilde ilgilenen Konya kent plazadaki mağaza müdürü Hüseyin bey daha sonra benimle telefonda görüşüp kolyemin parçasını bulacağının sözünü verip gerçekten bulup halleden Hakan Beye olmak üzere, bu süreçte benimle ilgilenen bütün so chic çalışanlarına çok teşekkür ederim 🤗🤗🤗"
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
02 Mart 2024 23:53