01 Kasım 2023 11:55

Bir gün önce alınmış ürünü ikinci gün aynı mağazanın iade almaması üzerinde etiketleri olduğu halde! Mall of Antalya Sneaks Up mağaza yöneticisi olan (ya da olamayan ) beyefendi:Tüketici Hakları der ki! Bir ürünü satın aldıktan sonra 15 gün içerisinde iade hakkına tüketici sahiptir.
Aynı mağaza internet sitenizden daha önce de ayakkabı aldık Champion marka 4. Ayda yan tarafında bulunan plastik yapıştırma lar dökülmeye başladı müşteri hizmetlerinden Mall of Antalya Sneaks Up mağazasına yönlendirme yapıldı inceleme için ayakkabı teslim edildi red bilgisi geldi 15 gün içerisinde dönüş yapılması gerekirken 21 gün sonra dönüş sağlandı. Ayakkabıyı geri almaya gittiğimizde ayakkabıyı bulamadılar!3 gün sonra bulabildiler. 2. Kez incelemeye gönderdim çünkü marka bir ayakkabı almıştım kalitelidir diye yoksa pazardan oradan buradanda çok daha ucuza alınabilirdi çakması vs. Gene red geldi bir ayakkabının garanti süresi en az asgari 2 yıldır. Üzgünüm ama kalite 0-müşteri hizmeti 0-Sorun çözme beceriniz 0

12 Temmuz 2024 16:38
Edanur sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 12:11
Sneaks Up Nike Ayakkabı İade Ve Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 20:47

25 Şubat 2025 16:39
Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Coşkun
03 Nisan 2025 10:16