SMS Infocom Teknoloji Servisi Yetkili Servis Sorumsuzluğu

18 Nisan 2023 17:07

Yaklaşık 3 aydır Acer markalı bilgisayarım devamlı olarak aynı arızadan dolayı servise gidiyor. Arızanın sebebi Ekran kartı Vram lerinden kaynaklanıyor. Arıza devam ettiği için de sürekli mavi ekran alıp bilgisayarım kapanıyor. Kendilerine her gönderdiğimde "bunun donanımsal bir sorun olduğunu, anakartın değişmesi gerektiğini, yazılımsal olarak her yolu denediğimi, ekran kartı driverlarını tamamen doğru şekilde kurup, temiz şekilde format attığımı " belirtiyorum. Ancak kendileri her seferinde "Bilgisayarda donanımsal bir sorun yok, genel bakımları yapıldı " yazıp, stres testine tabii tutup geri gönderiyor. Arızanın ekran kaydını canlı bir şekilde 4 farklı video ile kendilerine ilettim. Bilgisayarımın 4. Servis gidişi ancak yine aynı şeyler yazılıp geri gönderildi. Kendilerini Tüketici Hakem Heyeti ' ne şikayet ettim. Hukuki olarak dava açmaya karar verdim. "SMS infocomm" aynı zamanda Asus markasının da yetkili servis sağlayıcısı. Hiçbir şekilde güvenip bilgisayarınızı emanet edebileceğiniz bir yer değil. Forumlarda devamlı olarak şikayet açıldığını gördüm, açılan şikayetlerin herhangi birisine bile yanıt verdiklerini düşünmüyorum. Verdikleri telefon numarasına ulaşamıyorum. Acer beni kendilerine bağlamıyor. Herhangi bir iletişim kurmak imkansız. Sorumsuz, işini ciddiye almayan kötü bir firma
DİPNOT:Bilgisayarım Garanti Kapsamında

Hamdi
Hamdi

Oğuz bey bende sizin yaşadığınız sorunun aynısını yaşıyorum. 2 aydır cihazı defalarca servise gönderdim ama bir sorun yok deyip geri gönderiyorlar. Sizin sürecinizi merak ettim, Instagram veya telefon numaranız varsa bu süreçte neler yaşadığınızı öğrenmek isterim.

Kerem
Kerem

Ben de Acer'dan memnun değilim. Benim de bilgisayarım sorunlu ve 2 defa teknik servise gitti. Tartışmak için Instagram adresini yazabilir misin?

Ben SMS infocomm kartımı mahvettiğinde teknisyen odasını ziyaret ettim ve gördüm nasıl çalıştıklarını. Olay şu beyefendi, oradaki teknisyen arkadaşlar gerçekten hiçbir şey bilmiyor teknik bilgi olarak. Bir Asus bench programları var, program bir kod çıkartıyor bench sonrası, bu kodların ne anlama geldiğine dair de bir postit notları var. O kod ne diyorsa onu yapıyorlar. Mesela benim kart az ısınıyordu verdim, pcb'mi yamultup geri verdiler macun değiştirirken kart oynanmayacak kadar ısınmaya başladı. Ama bu bench programı her seferinde "fanları değiş" diyebiliyor sadece ısındığında o yüzden 3 kere gönderdim 3 kere fan değiştirdiler sadece. Aynı şekilde sizin cihazınız bir kere çalıştığı sürece o bench programında, onlar için sizin sıkıntılarınız hiçbir şey ifade etmiyor. O kod ne derse o. Teknik bilgileri o kadar. Tüketici Hakem Heyeti/Mahkeme tek yolunuz. Bunu kötü niyetle demiyorum adamlar gerçekten bilmiyor ne yaptıklarını.

11 Ekim 2025 21:40
Servis Sonrası Laptop Vidalarında Hasar Şikayeti
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 17:05