Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Skytech TV Garanti Başlatma Ücreti Şoku

31 Aralık 2024 11:11

A101'den almış olduğum skytech marka 43 İnç TV için garanti kapsamına girmesi için servisin gelerek garantiyi başlatması gerekiyormuş. Servisi aradığımda ücretli olduğu söylendi. Firma karşılamıyormuş. Garanti başlatmak için bile 500-1000 TL arası bir fiyat istendi. Normalde Skytech firması karşılaması gerekirken 50 İnç altını firma karşılamıyormuş. Garanti başlatmak için hiçbir yerde para istenmez!

02 Ocak 09:00 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

02 Ocak 09:00

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

04 Ocak 15:48

Bilgilendirme şu şekilde! Bizim sattığımız ürünlerde 50 İnç altı olursa garanti başlatmak için ücret alıyoruz... Sıfır satılan ürünün garantisini başlatmak için ücret talep etmeniz yasal değildir. Hakkımı tüketici haklarında gerekirse mahkemeye dava açarak çözeceğime eminim. Benim gibi mağdur kişilerin haklarını aramaları gereklidir diye düşünüyorum. Kurulum ayrı şey garanti başlatmak ayrı bir konu ben kurulum istemiyorum Ürünün garantisini başlatmak için dahi 500 TL ücret istendi!

04 Ocak 15:55

Skytech sattığı ürünün arkası da durmuyor! Garanti başlatmaya dahi 500 TL İstiyorlar arıza durumunda neler yaşarım bilemiyorum o yüzden iade talep ettim!

Skytech TV Ekran Sorunu ve 70 Günlük Bekleyiş

Dilara
02 Ekim 2024 12:29
Skytech TV Ekran Sorunu ve 70 Günlük Bekleyiş
Gökhan sonucu yetersiz buldu

Gökhan
18 Kasım 2024 14:34
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Skytech TV Sürekli Arızalanıyor, Garanti Bitince Mağdur Edildim

Selahattin