Necati sonuçtan hiç memnun değil

Skytech Ekran Arızası Ve Çözülmeyen Problem. 3. Kez Aynı Sorun!

02 Ağustos 2024 15:19

24 Eylül 2024 13:39

Evet burada bir televizyon olması gerekiyor ama televizyonu servis 6 Ağustos'ta aldı evimden üçüncü arızası sky tech marka adi bir cihaz bunu anlamış oldum 3 kere arıza verdi üçüncüden sonra dediler ki değiştireceğiz 6 Ağustos'ta geldiler değiştirmek için aldılar bugün 24 Eylül Eylül ayının sonuna kadar da size teslim edeceğiz dediler Yeni cihazı bugün aradığımda Ekim ayına kaldı olursa Ekim'e olmazsa Kasım'a bu arkadaşlarında böyle lakayt davranışları ayrı mesele şimdi aşağı yukarı 2 ay olacak 2 aydır parasını ödediğim cihazı kullanamıyorum burada böyle bomboş bir ekran bilerek tutuyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum 1 ay oldu oradan da sorgulama yaptığımda 6 ay içerisinde sonuçlanabileceği görünüyor ben nereye başvuracağımı anlayamadım açıkçası cihazla alakalı sıkıntım var 1.5 ayı geçti 2 aya gelecek hala daha bir sonuç yok Ekim ayında da olacağı soru işareti onun haricinde tüketici hakem heyetinin verdiği cevap ayrı bir muamma nereye başvuracağımı şaşırdım Açıkçası Şikayetvar'a ayrıca tekrardan video çekme gereği duydum buna benzer bir videoyu yine şikayetin içerisinde olan gelişmeler kısmında yayınladım çünkü aynı şikayetim 1.5 ay önce de vardı yine şikayetim var içerisinde bu şikayetimde yer alıyor o gelişmelere de buna benzer bir videoyu 5-10 dakika önce yükledim çözüm istiyorum ama nasıl bulacağım şu an bulamıyorum tıkanmış nokta değil

02 Ağustos 2024 10:16

Video çektim yüklene bildimi sisteme emin olamadım. Skytech LED TV st-5590 cihazını 04.01.2023 tarihinde taksit ile aldım, ilk arızası 12.04.2023 tarihinde ekran siyah beyaz oluyor çizgiler var ekran da program seyretmek mümkün değil, cihaz teknik servis tarafından alındı yapıldı. İkinci arızası 04.07.2023 tarihinde ekran alt kısmında çizgi oluşumu ve çizgilerin ekranı kapatacak şeklide TV seyrini engellediği için servise gitti işlem gördü geldi ve 3. Arıza 01.08.2024 ekran da siyah beyaz çizgiler var TV seyretmek mümkün değil, 3. Arıza 3. Kez aynı durum, ben firmadan tarafımı mağdur etmeden para iadesi güncel kur bazında ya da ürünün sıfırı ile değişimini istiyorum. Taksiti bitmedi cihazın fakat ömrü bitti.

05 Ağustos 2024 13:02 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birime iletilmiştir. Konu hakkında sizlerle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

05 Ağustos 2024 13:02

Değerli Müşterimiz , Şikayetiniz ile ilgili Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından şikayet çözüm süreciyle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla Skytech Müşteri İletişim Merkezi

22 Ağustos 2024 14:37
Skytech Ekran Arızası Ve Çözülmeyen Problem. 3. Kez Aynı Sorun!

Merhaba, 06.08.2024 tarihinde servis tarafından cihazım alındı, şikayetim var üzerinden yapmış olduğum başvuru üzerine süreç hızlı işledi fakat çözüme ulaşmadı, tarafıma ait cihaz teknik özelliklerine sahip olmayan bir ürün teklif edildi, bu ürünü kabul etmeyince aynı özelliklere sahip cihazın aynı ekran boyutunda ellerinde olmadığı o yüzden 1 ya da 2 ay beklemem gerektiği bilgisi verildi, bunun üzerine şikayetimi Tüketici Hakem Heyeti'ne giderek dilekçe ile vereceğimi bildirdim. Konuyla ilgili şikayet ve mağduriyetim devam ediyor.

24 Eylül 2024 13:21

Skytech TV 2 ay oldu sorunu çözmedi!

Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
03 Ocak 14:27