04 Mart 2024 05:58

Oğlumla birlikte 01.03.2024 tarihinde saat 22:05'te Wizz Air uçağı ile Londra ve İzlanda aktarmalı olarak New York Stewart Havalimanı'na uçuşumuz vardı. Bileti, Skyscanner üzerinden Mytrip adında bir firmadan almıştım. Ancak görevli, transit vizemiz olmadığı gerekçesiyle oğlumla beni uçağa almadı. Oysa İngiltere Konsolosluğu'nun sayfasında Amerika, Kanada ve Avustralya vizeleri olanların transit vizeden muaf olduğu yazıyordu. Ayrıca aynı havalimanından, güvenlik kontrolünden geçmeden aktarma yapılacaktı. Olayın şokuyla ne yapacağımı bilemedim ve bilet ücretlerimizin iadesini istedim. Ancak Mytrip adlı firma ile iletişime geçemedim. Sanırım hafta sonu olmasından kaynaklıydı. Biletlerimin ücretlerinin iadesini talep ediyorum.

Üzeyir sonuçtan hiç memnun değil

Enuygun-EUROWİNGS Uçuş İptalini Yaparak Tazminat Ödemek İstememeleri

Üzeyir
04 Eylül 2024 17:18

Sercan
30 Nisan 15:47

Zehra
12 Mart 2024 12:56
En Uygun Uçak Bileti
Gürol sonuçtan hiç memnun değil

Gürol
09 Ocak 2024 17:56
Çetin sonuçtan çok memnun

Çetin
13 Nisan 2024 22:23
"Sevgili en uygun şikayet ekibi, sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Çok kısa sürede tarafıma dönüş yapıp sorunumu çözen, şikayet biriminden beni anlık bilgilendiren elvan hanıma çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca havaalanında yolculara zorluk çıkaran cheek-in biriminde çalışan yetkililere hakkımı helal etmiyorum. Resmen psikolojimizle oynadılar."