10 Eylül 2024 21:1843.367

BİM mağazasından Sky Jet 125 CC motor aldım. Alalı 3 gün oldu. 3. günde enjektör başlığı şasi demirine çok yakın konumlandığı ve parça o kadar çok kalitesiz bir malzeme olduğu için motor esnediği anda parçayı kırmış. Kontağı açar açmaz benzin akıttı. Yetkili servis parçanın 1 aydan önce gelmeyeceğini söylüyor. Dışarıda piyasadan bak, bul, başının çaresine bak diyor. Marka malın arkasında durmuyor, parça tedarik etmiyor. Çözüm olarak da birkaç ustanın yorumu, şasi demirinde U şeklinde bir parça kesilip alanın genişletilmesi gerekiyormuş. Ama bu sefer de satarken sorun olacak.

Yorumlar(18)

3 Eylül 2025 17:58

Bende de oldu şasi demiri ile koltuk plastiğini kestim düzeldi fabrika çıkış hatası motor esneme payı. Çok esniyor enjeksiyinu kırıyor

Ertürk
Benzer Şikayeti Var
9 Aralık 2024 20:30

Aynı sorun benimde başıma geldi. Bn söyle bir şey yaptım suanlık sorun yok. Öncelikle kırılan hortum girişini hortuma taktım basınçca dayanıklı hortum ile o kırılan kısma kelepçeledim. Daha sonra diğer ucuda yeni aldığım enjektör başlığı kısmına geçirdim onu da kelepçe ile tutturdum. Bu şekilde yapınca esnemelere karşı esnek hortumda olduğu için kırma yapmaz diye düşünüyorum. Şu anda sorun tok ama ilerleyen süreç neyi gösterir bilmiyorum

2 Ekim 2024 08:58

Kardeşim enjektör başlığına yakın olan yeri eğe ile yont sonra bir daha sorun çıkmaz. Sonra da siyah fısfıs ile boya sorun yok. Ben öyle yaptım, servis her şeyi reddediyor, maalesef.

23 Eylül 2024 18:21

Aynı sorun bende de oldu. Enjektör başlığını nereden bulabilirim?

20 Eylül 2024 12:09

Bende de dün oldu enjeksiyon başlığını nereden temin ettiniz ve nasıl buldunuz yardımcı olur musunuz

17 Eylül 2024 00:58

Bu sorundan sonra arıza lambası yandı mı biz daha aldık bir tur attıktan sonra arabaya yükledik geldiğimizde Baktık ki motor lambası sarı yanıyor bu sorundan olabilir mi ya da neden olabilir

15 Eylül 2024 08:39

Hortumla alakası yok koltuğun plastiği kırıyor

11 Eylül 2024 22:51

Aynı sorun bende oldu 2 defa kırıldı 5 gün içinde böyle saçmalık olamaz

Skyjet 125 CC Motorun Sürekli Benzin Enjektörü Sorunu

6 Ekim 2024 23:5321.854

BİM'den Skyjet 125 CC motor aldım. Tam 4 defa benzin enjektörü kırdı. Yenisini takıyorsun, 500 km sıkıntı yok ama tam 50...

Skyjet 125 CC Motorun Sürekli Benzin Enjektörü Sorunu
1 Yorum

Küba Skyjet Belline Km Teli Yok

30 Eylül 2024 14:0831.289

1 Ay olmadı BİM mağazasından Sky Jet 125 CC motor aldım. Aldığım günden beri bir dünya masraf çıkarttı. Servis deseniz i...

1 Destek

Tümünü Gör
Skyjet İlgisiz Ve Duyarsız Kuba Motor Fabrikası

Skyjet İlgisiz VeDuyarsız Kuba Motor Fabrikası

İbrahim
Skyjet Revan Ön Fren Klaperi Kopup Kırılması

Skyjet Revan ÖnFren Klaperi Kopup Kırılması

Ahmet
Skyjet Bunu Nasıl Düzeltirim?

Skyjet Bunu NasılDüzeltirim?

Ali
Skyjet Bellina 125CC Arızası

Skyjet Bellina125CC Arızası

Talha
Skyjet Yetkililer Nerede Kimse İlgilenmiyor!

Skyjet YetkililerNerede Kimse İlgilenmiyor!

Yavuz

Öne ÇıkanKonular