Skyjet 125 CC Motor Arızalı Fabrika Hatalı

Skyjet 125 CC Motor Arızalı Fabrika Hatalı
20 Ağustos 2024 19:2133.464

5 gün olmadı BİM mağazasından Sky Jet 125 CC motor aldım. Aldığım günden beri bir dünya masraf çıkarttı. Servis deseniz ilgilenmiyor. Adamlara bakıma gönderdim, koltuğunu kırmışlar. Üstüne daha bugün benzin akıttı, içinde bir dünya benzin vardı. Parçası kırılmış, gösterge ve ibresinin içinde de parça kırılmış. Yardımcı olur musunuz? Bir an önce şu an motorumu kullanamıyorum.

Yorumlar(16)

11 Aralık 2024 11:50

Bende bayberry modelini almak istiyorum ama genellikle gördüğüm kadarıyla bellina modelleri arıza yapıyor

20 Eylül 2024 12:19

Aynısı dün başıma geldi enjeksiyon başlığı arıyorum

12 Eylül 2024 17:15

Satış görselinde ön cam koruması vardı, siz kendiniz mi çıkardınız

11 Eylül 2024 18:26

Bende aynı motordan aldım sizce kronik çok sorunu olan bir motormu iade etmelimiyim

Savaş
Benzer Şikayeti Var
8 Eylül 2024 23:58

Koltukta kırılma yok öyle aslında 1 kere açılınca oturmuyor yerine zor oturuyor kilit yeri var ama kilit için apartı yok kilitsiz selemi olur motorda bende anlamadım şu an serviste onun için belirttim kilit olması şart

8 Eylül 2024 22:19

Aynı sorun bende oldu alalı 2 gün oldu alttan benzin kaçırmaya başladı servise verdim parça değiştiler garantiden saymadılar 50KM gitmedim yine aynı sorun oldu yine servise bıraktım bakalım ne olacak

31 Ağustos 2024 02:31

Evet bende 30 Ağustos'tan önce sipariş ettirdim yani daha gelmedi ama önceden sipariş verebilirdiniz, melisa hanım merhaba motor geldiğinde içinde benzin var mıydı az da olsa ve montajını nerede yaptılar

27 Ağustos 2024 02:22

Benzinle alakalı ne sorunu varmış bir de erkenden nasıl aldın. BİM'e gidip sordum 30ubda başlıyor dedi

22 Ağustos 2024 01:28

İnternetteki Afişte satışlar 30 ağustosta başlıyor yazıyor. Sen nasıl erkenden aldın. Fatura görseli var mı?

Küba Skyjet Belline Km Teli Yok

30 Eylül 2024 14:0831.289

1 Ay olmadı BİM mağazasından Sky Jet 125 CC motor aldım. Aldığım günden beri bir dünya masraf çıkarttı. Servis deseniz i...

1 Destek

10 Eylül 2024 21:1843.367

BİM mağazasından Sky Jet 125 CC motor aldım. Alalı 3 gün oldu. 3. günde enjektör başlığı şasi demirine çok yakın konumla...

4 Destek18 Yorum

BİM'den Aldığım Motor Sürekli Arızalanıyor

12 Şubat 2025 13:1319.685

BİM Soğukkuyu şubesinden Sky Jet Bayberiy 125cc motor aldım. Kurulum yaptırdım. Servisten eve giderken tam 10. km'de mot...

1 Destek4 Yorum

Tümünü Gör
Skyjet İlgisiz Ve Duyarsız Kuba Motor Fabrikası

Skyjet İlgisiz VeDuyarsız Kuba Motor Fabrikası

İbrahim
Skyjet Revan Ön Fren Klaperi Kopup Kırılması

Skyjet Revan ÖnFren Klaperi Kopup Kırılması

Ahmet
Skyjet Bunu Nasıl Düzeltirim?

Skyjet Bunu NasılDüzeltirim?

Ali
Skyjet Bellina 125CC Arızası

Skyjet Bellina125CC Arızası

Talha
Skyjet Yetkililer Nerede Kimse İlgilenmiyor!

Skyjet YetkililerNerede Kimse İlgilenmiyor!

Yavuz

Öne ÇıkanKonular