Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kusurlu Araç Sattı

09 Ağustos 2024 00:38

Skoda Kamiq marka aracımı Ankara Skoda Efe'den Nisan ayı 2023 yılında aldım. Aldığımdan bu yana salıncak burçlarından ses geliyor. İlk şikayette bu tespiti kendi yapıp yağlama yapan Skoda ses kesilmeyince defalarca servise götürmeme ve genel müdürlükten yardım istememe rağmen hiçbir değişim yapmadılar. Üstelik ustanın sesi duymasına rağmen. Hatta bir çok video kaydım olmasına rağmen. Cevap çektiğim videoda şasi ve plaka yokmuş. Benim aracım olduğu belli değilmiş. Forum sitelerini okursanız bir çok kişide aynı şikayet var. Şimdi şasi numaralı ve plakalı çekim yaptım. Bakalım ne bahane bulacaklar. Bu arada müşteri kusuru bulmaları imkansız bir şey. Salıncak burçları satışta olan araçları parkta beklettikleri için ses yapıyor. Defalarca yağlama yapıldı. Ses belli süre kesiliyor tekrar geliyor. Üstelik bu araç benim elim ayağım. Engelli çocuğum için aldım. Sürekli hastanedeyiz. Sizler üç kuruştan kaçarken bizler bütün varlığımızı bu aldığımız araçlara yatırıyoruz. Biraz vicdan merhamet ya. Eğer büyük bir firma iseniz bu kusuru çözersiniz. Tüketici Hakem Heyeti'ne de bu görselleri gönderip şikayette bulunacağım.

Rıdvan
Rıdvan

Hocam merhaba benim skodayla ilgili yazdığım şikayetteki sese mi benziyor acaba?

Cihan

Araçta şasi numarası ve plaka olduğu için sadece sadece firma için açtım. Kasislerde tümseklerde gıcırtı geliyor. Bak suçlarını bildikleri için cevap yazamadılar. Bir çok kişi de aynı şikayet mevcut. Araştır hocam. Tüketici Hakem Heyeti'ne gittim. Videoları bütün platformlarda yayacağım.

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kamiq Aracım Sağa Çekiyor, Servis Kullanıcı Hatası Diyor

Abdullah
09 Mayıs 2024 11:10
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kamiq Hayal Kırıklığı

Burcu
13 Eylül 2023 21:16
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kamiq Ses Şikayeti

Mutlu