Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kamiq Aracım Sağa Çekiyor, Servis Kullanıcı Hatası Diyor

09 Mayıs 2024 11:10

2023 Kasım ayında 0 (Sıfır) km Skoda Kamiq aldım, bir süre sonra yaklaşık 4000 km deyken aracım sağa çekmeye başladı. Özellikle uzun yolda milim milim sağa çekiyor. Herhangi bir yere sürtme, çukura düşme, tekerleği vurma gibi bir husus da söz konusu olmadı. Servise gittiğimde usta direksiyon simidinin kayık olduğunu ve bu durumun kullanıcı hatasından kaynaklandığını, mutlaka bir darbeye bağlı olduğunu söyledi ve hasar tespiti için 2000 lira art KDV gibi bir ücret olduğunu söylediler. Özellikle defalarca vurguladım kesinlikle vurma, sürtme, darbe yok diye ama ikna edemedim. Sizini bilginiz dışında belki park halinde gelip biri tekerleğinize vurmuştur gibi cevaplar aldım ve ikna olmadım, olamıyorum. Bildiğim hiçbir şey olmadı ama diyelim ki tekere ufak çaplı bir darbe olsa, ya da kasisten geçsem dahi bu araçların dengesi bozulacak mı? Köyde, dağda, bayırda, bozuk yolda sürmedim. Ankara yollarında şehir içinde kasisten geçerken olmuşsa, ya da ufacık bir sarsıntıya bağlıysa da lütfen bunu kullanıcı hatası olarak nitelendirmeyin, bu gerçekten size müşteri kaybettirebilir. Kaldı ki bu saydıklarımın hiçbiri de olmadı, ne kasisten sert geçtim ne de bir çukura düştüm. En azından benim ilk Skoda arabamdı muhtemelen de son olacak bir daha almam, şayet bu sorunum makul bir çerçevede çözülmezse

16 Mayıs 2024 15:51

Skoda Kamiq marka aracımda sağa çekme problemi yaşadım. Servis kullanıcı hatasıdır dedi, ikna olmadım çünkü Serviste tatmin edici bir cevap alamadığımı düşünüyorum. 2023 model sıfır km olarak aldığım araçtan soğudum, bir daha mı asla, Skoda araba almam. Kimseyi kötü etkilemek veya kötülemek gibi bir niyetim kesinlikle yok, sadece mağduriyetim karşısında yaşadığım sürecin bende bıraktığı hayal kırıklığını aktarmak istiyorum. Bu kanal üzerinden de derdimi anlatmak istedim ama hiç kimse oralı olmadı. En azından buradan yazdığım mesaja yönelik bir iletişim kurup nedir sorun diyebilirlerdi, maalesef iletişime geçen olmadı. Üzgünüm Skoda, benim için ilk ve son Skoda araba deneyimim olarak kalacaksın.

16 Mayıs 2024 15:50

16 Mayıs 2024 17:56

Skoda'nın kendi sitesindeki talep ve şikayetler bölümünden yazdığım mesajdan sonra beni aradılar, konuyu sordular. Bu bile ümit verici bir gelişme oldu. Tekrar arayacaklarını söylediler, beklemedeyim bakalım ne olacak.

Fatih
Fatih

Aynı problem Skoda Scala aracımda da var. Kaç kere farklı yetkili servislerde rot ayarı yaptırdım. Ama hala çözülmedi. Herhangi bir sonuç alan var mıdır?

Fehmi
Fehmi

Bizde T-Roc var. Araç sağa çekiyor. Servise götürdüğümde verilen ikame araç Golf de sağa çekiyordu. Sorunu kabul ediyorlar ama çözmüyorlar. Eşim dava açmak istemediği için sorunlu aracı kullanıyor. Bunlar aynı aile ve Cross-platform araçlar. Kamiq için Wikipedia'da yazan: "Otomobil, Seat Arona ve Volkswagen T-Cross tarafından kullanılan Volkswagen Group mqb a0 platformu üzerine inşa edilmiştir." Dava açmak dışında çözüm yok maalesef.

Ümit
Ümit

Dönüş oldu mu hocam nasıl çözüm buldunuz

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kamiq Hayal Kırıklığı

Burcu
13 Eylül 2023 21:16
Yakup sonuçtan çok memnun

Skoda Kamiq Cam Hasarında Yaşatılan Mağduriyet

Yakup
14 Temmuz 2023 12:27
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Skoda Kusurlu Araç Sattı

Cihan