Skoda Kamiq Hayal Kırıklığı

13 Eylül 2023 21:1632.997

Skoda Kamiq 2022 model Kasım ayında Adana'da araç aldım. Aracı satan kişi çok ilgili ve çok profesyoneldi. Aracı onun ikna kabiliyeti ile aldım. Araba da kısa bir süre sonra bileşen koruma etkin adlı bir uyarı çıktı. Aracımı servise götürdüm. Güncelleme yapıldı. Ardından hata tekrarladı. Yine getirmeniz gerekiyor dendi. Bu arada aracın direksiyonunda dikişi söküldü, onun için de araç servise gitti. İki veya üç defa aynı hatayı verdiğinde artık ben çok gerildim. Özellikle servis kısmında Yardımcı olan (! ) hanımefendi bunlar olabilir, ben ikame araç ayarlayacağım deyip 1 hafta aramayınca sinirlenip aynı hata için 3 defa getirdiğim arabam için yargıda görüşürüz deyince; 5 dakika sonra bana ikame araç ayarladı. Sonra güncelleme gelecek sizi arayacağız temmuz başı dediler. Temmuz da aracım yine aynı hatayı verdi. Halen gelmedi güncelleme dendi. Size ilk servis ücretsiz dendi. Güncelleme gelince sizi arayacağız dendi yine; arandım mı? Tabi ki hayır... Aynı hatayı verdiğinde aradığımda yine aynı servis sorumlusu hanımefendi, arandınız niye getirmediniz burcu hanım dedi. Kendince bana ilgili görünecek. Bende aranmadığımı aransaydım da böyle bir duruma kayıtsız kalmayacağımı söyledim. Bu arada klima ilgili de bir sıkıntımdan bahsettim. Aracı aldıralım dedi. Ben günü netleştirmeye çalışana kadar. Aracım bu defa otobanda ekranda ne kadar alarm var ise yanmaya başladı. ( bu ikinci defa oluyor) tecrübeli olmama rağmen aşırı tedirgin edici. Sonuç; '0' bir aracın ilk defa bu kadar servise gittiğini gördüm. Alarmlarla ve uyarılarla yasamayı öğrendim. Yanılmıyorsam 5-6 defa da yol yardımı ile yerinde çözüm sağlandı. Servise de gittiğini sayarsak. 10 aylık bir araç için yeterince hayal kırıklığı.

25 Eylül 2023 08:00
Eki aç

Halen önemseyen yok. Arabam servisten geleli bir hafta oldu yine bayinize gidin diye uyarı veriyor

25 Eylül 2023 08:01
Eki aç

Pişmanlık

25 Eylül 2023 16:24

Skoda 444 77 80 aradı. Muhteşem bir çözüm sundu. Radyoyu kapatıp geri açın dedi. Şaka olmalı

27 Eylül 2023 16:48

Aracım yine bağlantı hatası verdi. Ne yazık ki artık yasal yollara başvuracağım. Her gün yeni bir şikayet oluşturuyorum ancak tepkisiz kalan bir firma.

3 Ekim 2023 17:52

Yine aynı alarmı verdi. Servisten birisi geldi, ilgilendi, olduğunu söyledi ancak olmadı. İkame araç verdiler, sorunu çözmeye çalışacaklarmış. Ancak bu arada ben yasal yollara başvurdum.

11 Ekim 2023 06:49

Aracımın multimedya sistemi değişti. 2 gün sonra yine kullanamadım. Servise haber verdim aldırın arabayı diye 2 gün ikame araç ayarlanamadı. Akşam sitemde güvenlik aradı, aracınızın ekranı açık, inip Bakın diye. Multimedya ekranı ne yaparsam yapayım kapanmadı. Akü biterse sorumlusu sizsiniz diye aradım merkezi. Beni teknik ekibe yönlendirdi. Konuşmayı ve çözüm bulmayı beceremeyen birine bağladılar adı M***'mış. Bir de onunla kavga etmek zorunda bırakıldım. Bir Süre sonra merkezden arandım, birisinin gelip bakacağını söylediler. Gelen kişi bayağı uğraştı. O geldiğinde ekran sönmüştü ancak bu defa bağlantı problemi yaşandı. İki defa reddetmedi, bir defa bir şeyin ön kaputtan bağlantısını çekti, ancak telefon bağlantısı yine sorun verdi. Hasta be yatağımda yatarken, Akşamımı da yiyen Skoda ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Herkes sorun düzeldi şimdi diyor. Sorunum sorunun tekrar etmesi, idrak edilemeyecek bir şey değil sanırım. Aldığım güne diyor, yaşadığımı yaşamayın diyorum.

21 Mart 2024 22:34

Burcu hanım iyi Akşamlar benimde Skoda kamın aracımda bugün bir anda arabaya bindikten sonra bir çok İkaz lambası yandı ve arabayı kapatıp açtıktan sonra sorun çözülmedi size ne demişlerdi acaba

Bilal
Bilal
19 Eylül 2023 11:04

Geçmiş olsun, aynı problem bir çok Skoda Kamiq kullanıcısında var, ben de dahil. İşin kötü tarafı Skoda bayileri/servisleri sizi sadece oyalıyorlar. Normal şartlarda toplatılması gereken araçları yazılım gelecek, kutup başı söküp takalım diyerek geçiştiriyorlar.

Sürekli Tekrarlayan Bileşen Koruma Sorunu Ve Çözüm Arayışı

Turgay
Turgay
15 Kasım 2024 23:2214.979

Düzce Erkur Otomotivden 2022 model Skoda Kamiq marka aracımı 2023 ocak ayında satın aldım. Aldıktan bir hafta sonra arac...

Scoda Kamıq Ön Konsül Hatası, Far Kapanma Hatası

Ulku
Ulku
19 Ekim 2023 11:0030.155

Merhaba, 2021 yılında Scoda Kamiq marka sıfır aracımı aldım. Aldığımın üçüncü ayında ön konsolda elektrik arızası verm...

Tümünü Gör
Skoda Kodiaq Bagaj Havuzuna Paslı Su Biriktirmesi

Skoda Kodiaq BagajHavuzuna Paslı Su Biriktirmesi

Mr.
Skoda Superb Rüzgar Sesi Sorunu

Skoda Superb RüzgarSesi Sorunu

Korhan
Skoda Elroq–Hatalı Tabela Okuma Sistemi Yüzünden Sürekli Uyarı Veriyor!

Skoda Elroq–HatalıTabela Okuma Sistemi Yüzünden Sürekli Uyarı Veriyor!

Onur
Skoda Kodiaq 2023 Sportline Devir Saati Dalgalanması Tırlama Sesi