Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Skechers Umursanmayan Müşteri Memnuniyeti

14 Aralık 2023 15:25

Firmadan iyi bir para ödeyerek yeni aldığım yağmurluğumu, sırt tarafından küçük bir yerden yırttığımı fark ederek (5 Aralık'ta) firmanın Hilltown AVM şubesine götürdüm. Burada durumu anlattığımda, bunun üretim hatası olmadığını ve bana herhangi bir destek veremeyeceklerini anlattılar. Ben de müşteri memnuniyeti kapsamında incelenmesini ve en azından tamiratı konusunda destek verilmesini rica ettim. Bana, boşa çaba harcadığımı, eğer imalat hatası yoksa firmanın hiçbir şekilde ürüne destek vermediğini ve bunun firma prensibi olduğunu ilettiler. Ben zorlayınca, incelenmek üzere teslim almak durumunda kaldılar. Gerçekten, aradan kısa bir süre geçince (11 Aralık) firmadan bana gelen mesajda, üretim hatası olmadığını ve montu 30 gün içinde geri almamı yazmışlar.
Bugüne kadar, Satış Sonrasında bu kadar duyarsız olan bir firmadan ilk kez alışveriş yaptığımı gördüm. Hatamı aktardığım halde, bırakın müşteri memnuniyeti, bana ücretli bir onarım/değişim desteği bile sunulmuyor.
Skechers markasının 'satarken iyi, sorun olunca işinize gelirse' zihniyetini herkesin öğrenmesi için şikayetimi buradan iletiyorum.
Not: İnceleme Talep Numaram : 1-312011

14 Aralık 2023 15:52 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili araştırmalarımızı başlattık, gün içinde sizinle iletişime geçeceğiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

14 Aralık 2023 17:22

Şikayet yazımda belirttiğim gibi, firma tarafımla diyaloğa geçmiş ve (aynı bakış açısıyla) üretim hatası olmadıkça hiçbir destek veremeyeceklerini iletmiştir. Ben de kendilerine, bugüne kadar müşterisini bu kadar umursamayan bir yaklaşımı ilk kez gördüğümü ve global dahil şikayetimi yaymaya devam edeceğimi ilettim. Okuyan herkese önerim, bu firmadan bir ürün alacaksanız bir hasar vermemeye çalışın; çünkü günün sonunda sizi umursamayan bir hizmet anlayışını karşınızda buluyorsunuz.

Skechers Ayakkabı Ve Fatura Sorunlarıyla Mücadelem

18 Kasım 2024 11:57
Skechers Ayakkabı Ve Fatura Sorunlarıyla Mücadelem
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 14:55
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 16:11
Skechers'a İade İçin Gönderdiğim Ayakkabılarımı Vermedi.
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
01 Ağustos 2023 13:24
Resul sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2024 10:16

Skechers Kategorileri