Sema sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2023 08:38

11/12.2022 tarihinde mağazadan Skechers markalı bir ayakkabı aldım. 1 ay kullanımdan sonra ayakkabıda kullanıcı hatası olmaksızın arka ökçe içi yırtılmış ve ayak içeri giremez hale gelmiş yüne ön kısım sol parmak kısımlarında açılmalar olmuştur. Bu kadar kısa süre içerisinde Skechers markalı ayakkabıda böyle bir yırtık sökülme deforme olması imkansızdır. İmalat hatası kaynaklı olduğundan bahisle 10 Ocak tarihinde aldığım mağazaya götürdüm.

Teslim tarihinden itibaren iki ay 10 gün geçmiş olmasına rağmen tarafıma dönüş yapılmadı. Defalarca aramama rağmen mağaza ilgisiz davrandı ve değişim olmayacağını beyan ettiler. Tamirat süresi aşılmış olduğunu ve kusurlu ürünün değişimi gerekli deyince tarafıma da azarlayıcı şekilde beyanlarda bulunarak defolu ayakkabıyı bana vermişlerdir. Ayakkabının yenisi ile değişimi mümkün değilse ücret iadesi talep ediyorum.

18 Nisan 2023 09:02 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Vaktinizi ayırarak konunun tarafımıza ulaşmasını sağladığınız için teşekkür ederiz. Skechers Müşteri İletişim Merkezi

27 Nisan 2023 23:45

Son zamanlarda markanın ürünlerinde farklı insanlardanda şikayetler duymaya başladım... Sorunuma çözüm bulunamadı daha doğrusu kullanıcı kaynaklı denip baştan savıcı cümleler kullanıldı. Buna ilişkin Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapayım. Zira iç kısmının 20 günde sökülüp yırtılması hayatın olağan akışına ters bir durum. Üstelik sanki hiç bu markayı kullanmamış gibi muamele. Ya kaliteyi düşürdüler ya da mağazaların ellerinde kalıp yatıya kalan ürünlerin satılması kaynaklı sorunlar yaşıyor insanlar...

Sema

Aldığımız ayakkabıya ait fiş ektedir

Habibe sonuçtan hiç memnun değil

Habibe
30 Nisan 2025 14:57

Boyner Ve Skechers Garantili Ayakkabıda Açılma Ve Renk Solması Sorunu İçin İade Talebi

Hulusi
11 Mart 16:18
boyner-ve-skechers-garantili-ayakkabida-acilma-ve-renk-solmasi-sorunu-icin-iade-talebi-2.jpg
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

Muzaffer
10 Mart 06:31