Samet sonuçtan memnun değil

20 Şubat 2024 19:45

Sixt- Sabiha Gökçen şubesinden 19.02.2024-21.30 tarihinde Renault Clio model araç kiraladım. (34GTT811) araç ile Sakarya'ya gittim ve sabah 06.30'da geri dönmek için yola çıktıktan 10 dakika sonra araç Tehlike Elektrik arızası diyerek. Ic donanımın elektriğini kesti. En yakin benzin istasyonunda durdum ve yol yardımı aradım. Yol yardim aracı teslim alacak çekiciyi çok hızlı bir şekilde organize etti. Sizinle de sonraki süreç için Sabiha Gökçen şubesi iletişime geçecek dediler. 3 derece havada 2 saat bekledikten sonra beni aradılar ve ikame araç gönderebileceklerini söylediler. Ben gerek olmadığını otobüse binip geleceğimi ve ücret iadesi talep ettiğimi belirttim. Bu arada araca ekstra 290Tl karşılığında sigortada yaptırmıştım. Ben Sabiha Gökçene gittiğimde B***** Bey gün içerisinde kullandığınız kadar kısmi düştükten sonra tarafınıza para iadesi yapılacak deyip beni gönderdi. Ancak aksam aradığımda araç servisinden bilgi almadan ücret iadesi yapamayacaklarını belirttiler. Kazaya karışmamış arıza vermiş bir araç için servisten bekledikleri cevap ne? Derhal para iadesi talep ediyorum.

21 Şubat 2024 10:22 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

22 Şubat 2024 13:27

Eğer SIXT'ten birisi size dönüş yapacağız derse bilin ki dönüş yapmayacaklar. Kendileri telefonda da aynı şeyi söylüyorlar. 30dk içinde dönüş yapacağız. 5 dakika içinde dönüş yapacağız deyip sizi savıyorlar ve sonra kimse sizi aramıyor. Bu nasıl bir sorumsuzluktur anlamış değilim.

28 Şubat 2024 17:05

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz ile alakalı konu tarafımızdan çözümlenmiştir. Talep ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mutlu günler dileriz. Müşteri Hizmetleri - Sixt Rent a Car

Araç Kiralama Sonrası Kartımdan Habersiz Çekimler

Hakan
20 Kasım 2024 01:48
Araç Kiralama Sonrası Kartımdan Habersiz Çekimler
Kazim sonuçtan hiç memnun değil

Kazim
03 Şubat 2025 02:09