Attila sonuçtan çok memnun

Sipay Taksit Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Attila
06 Aralık 2024 17:40
Attila'nın Teşekkür Mesajı
“Firma tavrı olarak, geri dönüşte olduğu gibi; kullanıcılarınızı biraz daha fazla dinlemeniz ve anlamaya çalışmanızı temenni ederim. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim”

Sipay altyapısını İkas ile birlikte kullanıyoruz. Genel olarak çalışmasında problem olmadığını düşünüyorum. İlk hatadan başlamak gerekirse, taksitlerin açılması için talepte bulundum ve bunun İkas panelinden ayarlanacağını söylediler. Ben de öyle yaptım. Sitemiz tam aktif olmadığı için başlarda fark etmedik taksitlerin açılıp açılmadığını. Bir müşterimizin uyarısıyla taksitlerin açık olmadığını fark edip aksiyon almak istedik. Günlerden cumartesi olduğu için bir şey yapamayacaklarını belirttiler. Pazartesiyi bekledik. Pazartesi günü düzelmesini beklerken öğrendik ki, vergi levhamızda yazıyor olmasına rağmen tamamen taksite kapalı bir sektörde giriş yapılmış. Bahsedilen sektörde taksit olmadığı için sektör giriş kaydımızı düzelterek yaklaşık 4 gün sonrasında taksitlerimiz açıldı. Telefonda, acaba ürün değişikliği mi yaptınız tarzında bir soruyla karşılaştık ve yapılan hatadan bizi sorumlu tutmak istediler. Yaklaşık 1 ay sonrasında müşteri hizmetlerini arıyorum çünkü bir taksitli ödemede hata alıyoruz. Bu sanırım müşteri tarafının kartıyla alakalı ama süreci öğrenmek isterken, öncelikli olarak telefondaki müşteri hizmetlisi doğru düzgün iletişim kurmuyor, karşı tarafı dinlemiyor. Bir şekilde anlaşıp kayıt oluşturuyoruz. Sonra kendi müşteri sorumlumuza iletiyorum, ekran görüntüsüyle soru soruyorum, gönderdiğiniz kodları burada okuyamıyorum, yardımcı olur musunuz şeklinde soru iletiyorum. Muhtemelen ekran kaydına bile bakılmadan yazıyor, aynı soruyu tekrar sorduğumda ancak cevap alabiliyorum. Çalışma konusunda kendilerinde bir problem var mıdır yok mudur bilmiyorum. Şu anda bizim ortalama ayda 5 sipariş civarında kullandığımız için bir şekilde halloluyor.

Attila
06 Aralık 2024 18:33

08 Aralık 2024 22:21 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Tarafınıza geri dönüş yapılarak bilgi verilmiştir İyi günler dileriz

27 Aralık 2024 17:54

Kübra
06 Temmuz 09:53
Sipay Altyapı Sorunları Ve İlgisiz Destek Nedeniyle Satış Kaybı Yaşadım
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
04 Eylül 2024 01:54
Sipay Ödeme Altyapısının Sürekli Sorun Çıkarması Ve Ciddi Gelir Kaybı
Yuşa sonuçtan hiç memnun değil

Satış Temsilcilerinin Tutarsız Yaklaşımı Nedeniyle Hizmet Alamıyoruz

Bahir sonuçtan çok memnun

Sipay Kart Teslimatında İletişim Ve Bilgi Eksikliği Yaşadım

Bahir
23 Temmuz 20:20
"Bugün müşteri hizmetlerinden E**** hanım beni aradı ve yanlış anlaşılma konusunda çok düzgün bir şekilde beni bilgilendirdi ve diğer müşteri hizmetleriyle yaşadığım sorunu açığa kavuşturdu. Ayrıca marka hakkında diğer önemli bilgileri de bana anlattı. Marka için ilk defa konuya oldukça hakim ve bilgili biriyle sohbet edince fiziksel kartı geri istemesemde sipay ı en azından uygulama üzerinden rahatça kullanabileceğime ikna oldum. Teşekkürler..."
Sipay Kart Teslimatında İletişim Ve Bilgi Eksikliği Yaşadım