Mehmet sonuçtan çok memnun

Sinpaş Yapı Tasarruf Sisteminde Çıkış Sorunu

Sinpaş Yapı Tasarruf Sisteminde Çıkış Sorunu
06 Aralık 2024 14:03
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”

Sinpaş Yapı tasarruf sistemine 50.000 TL peşinat vererek üye oldum. 2 sene ödedim fakat çekilişli sistemde çıkmadı. Paraya ihtiyacım olduğu için ayrılmak istedim. Bana paranın 180 gün sonra geçeceğini söylediler. Girmek bir sıkıntı, çıkmak bir sıkıntı. Kesinlikle girmeyin. Sözleşmeleri sadece kendi çıkarlarını gözetiyor, sizi gözeten bir şey yok. Bunun ile ilgili dava da açacağım ama ben girdim. Bunu sosyal medyada da dile getireceğim. Buraya gireceğinize yatıracağınız para kadar döviz alın, biriktirin; daha mantıklı.

09 Aralık 2024 16:50 (Şikayetten 3 gün sonra)
11 Aralık 2024 10:54

Sorunum çözüldü teşekkür ederim

Mtnagro

12 aydır bende tasarruf fonuna ödeme yapıyorum. Sistemden artık çıkmak istiyorum. Hizmet bedeli olan tutar ödenmiyor. Aylık 21.500TL ödüyorum. 12 ay ödedim ve 75.000TL hizmet bedeli ödedim. Kurum çekiliş yapıyoruz diyor. Hangi ilde nerede hangi numaralar çekilişte hiçbir bilgi yok. Çekilişte, sistemde kimlerin çekilişte olduğu bilgisi yok. Noter huzurunda diyorlar katılımcıların listesi numarası yok. Bunun için şirket avukatı ile resmi yazı ile notere müracaat ettik. Kimler katılıyor, cevap bekliyoruz. Liste filan yok. Tamamı kurgu işlem gibi hissettiriyor. Canlı çekilişte 18 aydır adımı göremedim. Bizi sisteme alırken vaat edilenler çok farklı. Belkide ilk ayda çıkarsınız diyen personel/müdür şirketten ayrılmış. Hukuki mücadelede başlatacağız. Erken ayrılanlar için hizmet bedeli ya hiç alınmamalı ya da çok cüzi olmalı. Çünkü zaten paramızın reel değeri %50 kayboldu. Benim talebim hizmet bedeli dahil paramın iade edilmesi. Bence hiçbir tasarruf fonuna girmeyin. İnanmıyorum. Tamamen güvenimi kaybettim.

Mtnagro

12 aydır bende tasarruf fonuna ödeme yapıyorum. Sistemden artık çıkmak istiyorum. Hizmet bedeli olan tutar ödenmiyor. Aylık 21.500TL ödüyorum. 18 ay ödedim ve 75.000TL hizmet bedeli ödedim. Kurum çekiliş yapıyoruz diyor. Hangi ilde nerede hangi numaralar çekilişte hiçbir bilgi yok. Çekilişte, sistemde kimlerin çekilişte olduğu bilgisi yok. Noter huzurunda diyorlar katılımcıların listesi numarası yok. Bunun için şirket avukatı ile resmi yazı ile notere müracaat ettik. Kimler katılıyor, cevap bekliyoruz. Liste filan yok. Tamamı kurgu işlem gibi hissettiriyor. Canlı çekilişte 18 aydır adımı göremedim. Bizi sisteme alırken vaat edilenler çok farklı. Belkide ilk ayda çıkarsınız diyen personel/müdür şirketten ayrılmış. Hukuki mücadelede başlatacağız. Erken ayrılanlar için hizmet bedeli ya hiç alınmamalı ya da çok cüzi olmalı. Çünkü zaten paramızın reel değeri %50 kayboldu. Benim talebim hizmet bedeli dahil paramın iade edilmesi. Bence hiçbir tasarruf fonuna girmeyin. İnanmıyorum. Tamamen güvenimi kaybettim.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Güvenil Değil Mağdur Çok

23 Temmuz 2024 02:47

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Sinpaş'ın 2 Ayda Bir Çekiliş Hakkı Verme Sözleşmesi İhlali

11 Temmuz 2023 12:59
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Tasarruf Planı Kesinti Şoku

23 Kasım 2023 15:22