Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Tasarruf Planı Kesinti Şoku

23 Kasım 2023 15:22

2023 Mart ayında Sinpaş Yapı tasarrufa giriş yaptım. İlk etapta yalnızca 54.000₺ giriş ücreti olduğunu ve çıkarken bu parayı geri alamayacağımızın bilgisi verildi. Bu durumu kabul ederek girişimi yaptırdım. Daha sonra satış personeli tarafımı arayıp girmiş olduğumuz tutarı arttırırsak çekiliş önceliğimizin olacağını beyan etti. Fakat sesli görüşmede ısrarla kesinti olup olmayacağını sormama rağmen kesinti yapılmayacağı bilgisini verdi. Bende sözle beyana istinaden tutar artışını gerçekleştirip sözleşmeyi imzaladım. Kasım ayında aynı satış personelini ayrılmak istediğimi söylemek için aradığımda ayrılmam durumunda yatırmış olduğum tutardan 56.000₺ daha kesinti yapılacağını söyledi. Görüşme esnasında böyle bir bilgi verilmediğini belirtmeme rağmen kabul etmemekteler. O tarihlerdeki görüşme kayıtlarımı ve nisan ayından itibaren toplamda yatırmış olduğum 120.000₺ tutarın tarafıma iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde yetkili mercilere şikayetimi iletip dava yoluyla hakkım olan paramı alacağımı belirtiyorum.

24 Kasım 2023 17:45 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Üyemiz ; Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, değerlendirmeye alınmıştır. Bizlere ilettiğiniz tüm konuları titizlikle inceleyip, tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, talep ve önerilerinizi iletebilirsiniz.

30 Kasım 2023 13:18

1 hafta oldu Ama herhangi bir dönüş ya da bilgilendirme yapılmadı tarafımıza.

08 Aralık 2023 22:09

Bu kadar sorumsuz bir firma olamaz ya tamamen insanların hakkını yiyen hiçbir şekilde mağduriyet gidermeyen bir firma olarak yazıklar olsun size haram olsun

Yorumlar (13)

Oğuzhan
Oğuzhan

Ben bu gibi yapılara hiç güvenemiyorum, yazılanlara göre 52 bin geri alamayacağınız bir katılım bedeli veriyorsunuz, ki bu rakam çöpe gitmiş oluyor. Ben olsam birikimimi kendim yaparım, cebimdeki paraya göre bir şey alırım, ipotekli mala, uzun vadeli borçlanmaya karşıyım. Ölüm var, senden sonrakilere yazık olur. Birikimden çok yılan hikayesi bırakmış olursun.

Ahmet
Ahmet

Buradaki şikayetleri okumasam sisteme girebilirdim. Ne demek insanların parasını alıp da geri iade etmemek? Ne demek daha fazla para verin de size çekilişte öncelik verelim?

Ersin
Ersin

Az kalsın bizde kanacaktık iyi ki buradan yorumları okuduk. Bilgilendirme için teşekkürler umarım insanlar bu tarz firmalara kanıp paralarını, sağlıklarını kaybetmezler

Barış

Az kalsın sistemlerine dahil olacaktım. İyi ki yazdıniz, iyi ki okudum. Teşekkürler. Sizlere de geçmiş olsun.

Sinan
Sinan

Buradaki yorumları okumasam girebilirdim sisteme, çok şükür denk geldi de okudum. Asla uğraşamam bunlarla, herkese aynı cevabı yazan firmadan ne beklenir ki?

Karaaslan

Merhabalar neden ayrıldınız peki sözleşmeden? Problem neydi

Orhan

Hocam yukarıda detaylı bir şekilde yazdım şunu bilin ki kesinlikle pişmanlıktır

Karaaslan

Buradanda değerlendirmeleri görebilirmiyiz aynı mesajları atıp bir daha mesaj atmıyorsunuz

Savaş
Savaş

Sayın Sinpaş Yetkilileri, Bu yorumları okuyunca bu kuruma nasıl güvenelim söyler misiniz. Aslında uzaktan çok güzel görünüyor, ancak anlatılanlar hiç de öyle değil. Yetkiliye sormak isterim 1 senede kaç kişiyi ev sahibi yaptınız. Kaç kişiyi mağdur ettiniz. Bu ev sahibi olanlar kimlerdir.

Selim
Selim

İşte bu gibi haberleri görünce vazgeçiyorum pofff tamda Gaziantep Sinpaş Yapı tasarruf sandığı ofisi önündeyim biraz nette gezineyim dedim bu yoruma denk geldim ve kararsız kaldım iyisimi bir sigara içip biraz daha detaylı araştırma yapmak lazım gibime geliyor, Paylaşım için teşekkürler kardeşim bilgilendirici olmuş, Dilerim paranı alırsın konunun takipçisi olacağım.

Hatice
Hatice

Sinpaşa güven yok değil mi hiç bulaşmayalım!

İbrahim
İbrahim

Üff zarar bayağı büyük. Bu firmalara kayyum şart.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Sinpaş'ın 2 Ayda Bir Çekiliş Hakkı Verme Sözleşmesi İhlali

11 Temmuz 2023 12:59

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Güvenil Değil Mağdur Çok

23 Temmuz 2024 02:47
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Gaziantep Şubesi Mağduriyeti!

13 Temmuz 2024 12:47