Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Güvenil Değil Mağdur Çok

23 Temmuz 2024 02:47

Bundan birkaç ay önce ile birlikte eşimin adına Sinpaş Yapı tasarruf sandığına katılarak aylık 1500 TL olarak çekilişli para biriktirmeye başladık. Sisteme katılırken bizden 125000TL hizmet bedeli aldılar ve çekişlerin canlı olarak youtube.com kanallarından yayınlanacağını söylediler. Daha ama para yatırmadım. Yeniyim rağmen çekilişlerin kayıt olarak koyulduğunu gördük. Bunun üzerine sistemden çıkmak amacıyla ve başta belirttikleri canlı yayın şartını sağlamadıkları için hizmet bedelinin de iadesini isteyen bir dilekçe ile başvurduk.

Dilekçeyi bir miktar oyaladilar ve bir sonraki ay çekilişini canlı yayımladılar (kesin değil). Ancak bize hizmet bedelinizin iadesinin yapılmasının çok zor olduğunu ve ödediğimiz toplam 3000 TL aidatı da belki alabileceğimizi belirttiler. Zaten en başta bizi ikna etmek için söyledikleri canlı yayın şartını sağlasalardı biz çıkmayacaktır.

Dolayısıyla hizmet bedelini iade etmeleri gerekmektedir. Ayrıca buradan herkesi uyarıyorum, sisteme girerken iyi hoş, bir sorun olunca yapabilecekleri maksimum kesintiyi yapmaya çalışıyorlar.

26 Temmuz 2024 15:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yorumlar (11)

Özay

Avni Çelik beyin benim parama ihtiyacımı var benden alamadığım bir hizmetin ücretini neden kesiyor benim paramı neden 6. Ay sonra veriyor benim çocuklarımın rızkını yiyorlar

Kadir

Bu sistem zaten şaibeli geliyordu yine de bugün Simpaş YTS'ye başvuru yapacaktım. İyi ki Şikayetvar'a bakmışım. Bir sürü şikayet var. Tamamen aklımdan sildim bu sistemi. Soru cevaplara bakınca her şey müşteri lehineymiş gibi görünüyor. Kapı gibi sözleşmem var diyorsunuz ama sözleşmeleri yürütme koşulları da önemli. Burada yazılan şikayetleri incelediğinizde sorun yaşayan kimsenin mağduriyetini gideremediğini anlıyorsunuz. Sözleşmeler sanırım sadece firmayı koruyor.

Nesrin

Bu reklam aslında çok cazip gibi görünse de inanıyorum ki kesinlikle insanlar mağdur ediliyor bende düşünüyordum şikayet var sitesinde yorumları okudukça insanları nasıl bir çıkmaza sürükledikleri açık ve net belli oluyor yazıklar olsun

İbrahim

Maalesef çözüm sunmuyor. Sorun üretiyor sinpaş

Gülbin

Bende bugün görüşmek ve başvuru için gidecektim ama iyi ki şikayetleri okumuşum vallahi korktum

Allah razı olsun Şikayetvar sitesinden yıllardır üyeyim. Harika bir iş çıkarıyorsunuz. Simpaş ile ilgili bir sürü reklam geliyor. 1 milyonu 1.1 olarak ödüyorsun gibi bir şey var. Bu şekilde reklam yapıyorlar. Yorumları okuyunca uç kuruş kazanan halkın parasına gözünü dikmişler gene. Ayrıca her şeyi yasal olarak yaptıklarını söylüyorlar. Elbette gariban halk ne bilsin hukuksal olarak. Sen reklam yaparken bu görseli paylaş sonrada işin içine girince 125 bin hizmet bedeli al. Bu ne demektir acaba. Buraya gelen bu sisteme dahil olmaz. Ama burayı kaç kişi görecek

Nesrin

Kesinlikle katılıyorum araştırmadan böyle reklamlara inanmamak lazım

sinpas-yapi-tasarruf-sandigi-guvenil-degil-magdur-cok-1.jpg
Birtan

Bizde buna benzer bir kampanya projesi üzerine gittik ve bize 6 ay kuralı pakete geçin sonra o kampanya paketine geçirir yine 1 yılda alırsınız, hem şansını 6 ay kurada denersin diyerek 42 aylık pakete soktular. Sonra gidincede bunları söyleyen o değilmiş gibi davranıp sistem izin vermez böyle şeye diyerek zırvalamaya başladı. Şikayet sonrası hiçbir çözüme ulaşılmadı, farklı paketler satmaya çalışarak mağduriyet gideriyomuş gibi yapıp anlattığım mevzuyu es geçmeye çalışıyorlar. Ellerinden bu kadar geliyormuş, yetkileri yokmuş.

Kadir

Aynı fikirdeyim. Her şey yasal diyorlar. Yasalardaki yoruma açık maddeleri kullanarak insanları kıskaca alıyorlar. Kaçış bırakmıyorlar. Kağıt üstünde her şey yasal ama işleyiş adaletli değil. Reklamlarda anlatılanlar doğru olsaydı zaten ülkede araç ve konut enflasyonu olmazdı. Sisteme selam versen borçlu çıkıyorsun. İyi ki Şikayetvar ailesi var

Oğuz

Bir araştırayım uyarsa alayım dedim. Milletin mağduriyetlerini okudukça uzaklaştım. İyi ki bu tip siteler var

Kauai

Şikayetvar sayesinde okuduğum yorumlar ve bu kadar çok mağdur olan insan gördükten sonra sisteme girmekten vazgeçtim. Mağdur olanlar bir an evvel çözüme ulaşırlar.

Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Tasarruf Planı Kesinti Şoku

23 Kasım 2023 15:22
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Gaziantep Şubesi Mağduriyeti!

13 Temmuz 2024 12:47