Müveddet sonuçtan hiç memnun değil

Sinerji Bilgisayar Sinerji Bilişim Sipariş Verilmiş Ürünü Göndermiyor!

13 Eylül 2024 17:25

12.09.2024 tarihinde bir yere teslim edilmek üzere Sinerji Bilişim firmasına Acer All in One'dan istediğimiz modelden olup olmadığını, yeteri kadar stok olup olmadığını sorduğumuz bir mail attık, cevaben bize ürünlerin 8 adet stokta olduğu mail ile bildirildi.

Sinerji.gen.tr adresinden 12.09.2024 tarihinde, saat 16.00 gibi Sipariş No: S329568772 ile 8 adet Acer All in One siparişi verdik, 13.09.2024 sabahında da onaylandı uyarısı sisteme düştü. Akşamüstü 17.00 gibi firma tarafından aranıp, ürünlerin stokta olmadığı ve para iadesi yapacakları söylendi.

Nasıl oluyor da hem mailde stok olduğu bilgisi verilip, ertesi gün de sistemden onaylanan ürünler, siparişten 24 saat sonra olmadığı bilgisi verilebiliyor? Bu nasıl bir teknoloji firması, bu nasıl sorumsuz firma?

Ben sizden vereceğim siparişlere nasıl güveneceğim, "piyango gibi ya çıkarsa..." deyip kargomu bekleyeceğim.

Uygun fiyatta satıyormuş gibi görünüp, işinize gelmediği zaman da ürün stokta yokmuş demek, hele hele teknoloji firması olduğunu söyleyen Sinerji firmasının kendini ciddi anlamda sorgulaması gerekiyor.

Ayrıca telefona cevap veren bayanın da dalga geçer gibi, sanki karşısındaki bir şey bilmiyor, "Efendim, oradaki stoklar sanal stok" demesi iyice gülünç. Peki çok merak ediyorum, biz ürünün gerçekten stokta olup olmadığını nasıl anlayacağız ya da nasıl öğreneceğiz?

25 Kasım 2024 09:03 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba Sevgili Kullanıcımız, Talebinizle ilgili detaylı bilgilendirmeyi e-posta adresinize ilettik. Size yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarız. Sevgilerimizle, Sinerji Kullanıcı Deneyim Ekibi

12 Mart 2024 20:22
Sinerji Bilgisayar Sinerji.gen.tr Sıfır Ürünün Değişimini Yapmıyor Ve Süreci Uzatıyor

25 Aralık 2024 12:26
Ürün Değişim Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 19:32
Sinerji Bilgisayar Sinerji.gen.tr Habersiz Ve Nedensiz Sipariş İptali
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 13:31
Ayberk sonucu yetersiz buldu