Sefa sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 21:22

Sinerji.gen.tr den İptal ettiğim Ürünün İadesi 10 Gündür Yapılmadı!

05.11.2024 tarihinde Sinerji.gen.tr üzerinden bir ürün satın aldım. Ancak ürünü satın aldıktan sadece 5 dakika sonra iptal ettim. Aradan 10 gün geçmiş olmasına rağmen iade işlemi hala gerçekleştirilmedi.

Bu süre zarfında hem telefonla hem de mail yoluyla defalarca iletişime geçerek bilgi talep ettim, ancak hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmadı ve ilgilenilmedi.

Müşteri hizmetleri desteği yetersiz ve sorun çözme konusunda oldukça zayıf. Paramın acilen iade edilmesini talep ediyorum. Eğer süreç bir an önce çözülmezse yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim.

Sinerji'yi tercih edeceklere bu konuda ki deneyimlerimi paylaşmak istedim.

Sinerji ekibi, umarım bu şikayeti görür ve sorunumu en kısa sürede çözer.

19 Kasım 2024 10:21

Param uzun uğraşlar mail ve müşteri hizmetlerini sürekli aramam sonucunda 14 günün sonunda iade edildi bu süreçte personel tavrı umursamaz ve kabaydı pek güvenilir ve profesyonel bir şirket değil.

25 Kasım 2024 09:36 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba Sevgili Kullanıcımız, Talebinizle ilgili detaylı bilgilendirmeyi e-posta adresinize ilettik. Size yardımcı olmaktan her zaman memnuniyet duyarız. Sevgilerimizle, Sinerji Kullanıcı Deneyim Ekibi

25 Kasım 2024 09:52

Mailimi gelen kutusunu ve spam kutusunu kontrol ettiğim de firmanıza ait herhangi bir mail yoktur.

Uğur
Uğur

Son durum nedir reis benim iadem 12 günde hala yatmadı 70 bin tl bir de

Hocam 14 günün sonunda bugün yattı iade

Ersen sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 19:32
Sinerji Bilgisayar Sinerji.gen.tr Habersiz Ve Nedensiz Sipariş İptali
Mert sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 21:46
İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Para İadesi Sorunu
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 13:31