İremsu sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2023 22:00

simisso.com dan 8 adet "gazzal organic baby cotton 436 " kodlu ip siparişi verdim. Ancak gelelim yapılan "akıllığa " ürün yanlış ürün. Bakın hatalı değil. 425 numaralı ürün üzerine yeni barkod basılarak sipariş verdiğim ip numarası basılmış.
Bu yapılan yanıltmaktan başka nedir? Bu nasıl bir ticari ahlaktır? Bu sorun nasıl çözülecek.

27 Mart 2023 13:54

Edit: firma aradı. Arayan hanımefendi ismini söyleme şerefinde bile bulunmadı :) çağrı merkezi olan firma özel cep telefonu üzerinden aradı. Kayıtlara ulaşılamasın diye sanırım. Önce "bizde ürünü gazzazldan alıyoruz bize de yanlış ürün göndermişler " ded sonra kapatıp tekrar aradı. Biz ürünü iade alalım 50₺ de hediye çeki ya da size 50₺ gönderelim. Ürün doğruymuş kartela fark ediyormuş dedi. İşin ne olduğunu bilmeden acemi biriyle görüştürüp bir de telefonda bana sertçe hanımefendi... Diye hitap etti. :) Sorun çözümlemeyi bırak maalesef konuşma üslubu, profesyonel bir kadro da sanırım yok. Elde var sıfır.

Firdes sonuçtan hiç memnun değil

İade Edilen Ürünün Ücret İadesi Yapılmıyor, Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Alınamıyor

Firdes

simisso-kargo-bilgisi-gelmeyen-siparis-ve-siteye-erisilemiyor-1.jpg
Zeynep sonuçtan memnun

Zeynep
21 Nisan 2025 14:06
"Eksik ürünlerim tarafıma gönderildi, marka kaynaklı değil "kargo şirketi" kaynaklı bir sorun oluşmuş. Teşekkür ediyorum"
Dilek sonuçtan çok memnun

Yanlış Renk İpler Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı Yarattı

Dilek
05 Ağustos 2025 11:56
"Firma çok ilgili davrandı yanlış gönderilen renklerin yerine doğru olanları göndereceklerini söylediler ayrıca siparişe eklemek istediğim ürünü hediye edeceklermiş karışıklık yüzünden çok memnun kaldım bundan sonra sürekli alışveriş yapacağım bir firma"