Coşkun sonuçtan çok memnun

Simfer Mikro Dalga Arızası

17 Mayıs 2024 20:34
Coşkun'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

25.05.2023 tarihinde A101'den aldığım Simfer marka mikrodalga fırınımın içerisine ısınması için yemek koydum. Cihazın içerisinde birden kıvılcımlar çıkmaya başladı ve cihazı durdurup fişten çektim. İçerisinde dönen yerin olduğu bölüm yanmış gibi bir kararma olmuş. Tekrar çalıştırmaya cesaret edemedim. Ertesi gün, yani 26.05.2023 tarihinde müşteri hizmetlerini arayıp cihazın arızasını bildirdim fakat fiş olmadığı için ürünün garanti dışı olduğunu söylediler. Aradan bir yıl geçmiş, fişi nerede ve hangi koşulda saklayacağımı bilemiyorum. Bu fişi kim saklamış ki ben de saklayabilirim? Zaten fişlerin üzerindeki yazılar hemen siliniyor. Ürünün içerisinde garanti kağıdı var. Eğer bu geçerli değilse, neden böyle bir kağıt var? Aldığım yerin garanti kağıdını işlemesi gerekmiyor mu? Simfer markasını severek yıllardır kullanıyorum ama bu yaşadığım mağduriyet markaya yakışmadı. Acilen mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Simfer Türkiye olarak.

28 Mayıs 2024 17:04 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın E., Şikayetiniz tarafımıza ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için öncelikle teşekkür eder; memnuniyetiniz sağlanana kadar yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. İyi Günler Dileğimizle,

03 Haziran 2024 12:43

Merhaba, henüz dönüş yapılmadı, ürünü kullanmıyorum. Çok mağdur oldum sorunun çözülmesini rica ediyorum

13 Haziran 2024 10:36

Firma bana ulaşacağını söyledi ama 10 gündür dönüş yapmadı,

24 Haziran 2024 13:26

Güncellll, Simfer şikayetime sadece yanıt verdi ve benimle asla iletişime geçmedi, Simfer pişmanlıktır bir daha asla bu ürünü çevreme tavsiye etmeyeceğim

11 Eylül 2024 15:34

Simfer marka şikayetime dönüş yapılacaktır yanıtını verdikten sonra dönüş yapmadı ve kalitesini tekrar belli etti, bu markayı almayın aldırmayın

12 Aralık 2024 14:05

Teşekkür ederim