Berna sonuçtan hiç memnun değil

Simfer Bayi Ve Uygulanan Servisten Şikayetçiyim

Simfer Bayi Ve Uygulanan Servisten Şikayetçiyim
Berna
15 Ocak 2024 17:08

09.01.2024 tarihinde İzmir Torbalı Muratbey Mahallesi'ndeki BİM'den 50 inç Dijitsu televizyon satın aldım. 13.01.2024 tarihinde gelen servis, televizyonda arıza olduğunu belirterek fatura düzenledi. BİM'e iade için gittiğimde, faturanın kaşesiz olduğu için iade alamayacaklarını söylediler. Daha sonra yetkili servis olan Öz Şan İklimlendirme bayisine kaşe için gittiğimde, evrak üzerinde Simfer markasının yazılı olduğunu ve bunun geçerli olmayacağını, ancak küçük bir kağıda kaşe basarak, bununla iade işlemi yapabileceğimi ifade ettiler. Ancak BİM'e bu kağıtla gittiğimde, iade işleminin yapılamayacağını bildirdiler. Öz Şan İklimlendirme servisi, ellerinde kağıt olmadığı için yeni bir evrak düzenleyemeyeceklerini belirtiyorlar. Bu durumda mağdur ediliyorum ve evrakın ne zaman temin edileceği konusunda bir bilgi veremiyorlar. 'Almasaydınız' şeklindeki geri dönüşlerle karşılaşıyorum. Öz Şan İklimlendirme'nin bu tutumu kabul edilemez. Evrak olmadan kurulum yapılması ve konuşma tarzları profesyonellikten uzak. Televizyonu iade edemiyor ve para iadem de yapılmıyor.

16 Ocak 2024 16:05 (Şikayetten 22 saat sonra)

Simfer Yeni TV Kurulumu Hüsranla Sonuçlandı

Osman
29 Mart 2024 02:25
Simfer Yeni TV Kurulumu Hüsranla Sonuçlandı
Sefer sonuçtan hiç memnun değil

Sefer
15 Mart 2024 07:17