Ümit sonuçtan memnun

30 Aralık 2024 17:13

Fırının iç ısı camı yemek pişerken patladı. Bu olay sabah yaşandı. Gün içinde durumu Silverline genel merkeze bildirdik. Kayıt oluşturdular. Aradan 4 gün geçti. Herhangi bir geri dönüş olmadı. Tekrar genel merkezi aradım bana teknik servisin numarasını verdim. Teknik servisin kayıttan haberi yoktu bizden görüntüleri istediler gönderdim. Aradan 3 gün geçti yine ses çıkmayınca teknik servisi aradım. Bana malzemenin bir iki gün içinde geleceğini önümüzdeki cumartesi günü (2 gün sonrası) olmazsa pazartesi takılacağını söylediler. Ancak ne cumartesi ya da pazartesi geldiler. Perşembe günü teknik servisi aradım malzeme yola çıkmadı dediler. Topu teknik servis genel merkeze genel merkez teknik servise attı. Tam 22 gün sonra bana malzemenin geldiğini ve gün içinde takılacağını söylediler. 23. Gün malzeme geldi ve takıldı. Kesinlikle bu markadan ve hizmetlerinden memnun değilim. Pişmanlığım hat safhada.

30 Aralık 2024 17:49 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Şikayetinizle ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. İlginize teşekkür eder, Sağlıklı mutlu günler dileriz. SİLVERLİNE AŞ. MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Ümit
Ümit
09 Ocak 2025 18:20

23 günün sonunda geldiği için memnun değilim

27 Eylül 2023 22:17

09 Şubat 2025 09:31

22 Ekim 2023 16:12
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Silverline Ankastre Set ile Bitmeyen Sorunlar ve Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu

08 Ekim 2024 17:04
Silverline Ankastre Set ile Bitmeyen Sorunlar ve Müşteri Hizmetleri Fiyaskosu
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 16:05
Silverline Kategorileri