08 Kasım 2024 22:38

Sigortam.net aracılığıyla zurich sigortadan aldığım 06.11.2024 tarihine kadar geçerli 29122384 numaralı kasko poliçesi mail adresime gönderildi, ancak e-devlette teminat tutarları gözükmüyor. (00) Ve teminat maddeleri bir çoğu eksik Müşteri hizmetlerini aradığımda "E-Devlet'ten kaynaklı bizimle alakalı değil." dediler. Ama hala e-devlette gözükmüyor. Yasal olarak işleme alınmadıktan sonra ne anladık bu işten?

Eksik olan yazılmayan maddeler
Araç içinde çalınan eşya
Kemirgen zararları
Mini onarım

Bunların hiç biri işlemiş

08 Kasım 2024 22:45 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba, Talebini incelemeye aldık.En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek bilgi vereceğiz.Müşteri memnuniyeti ekibimiz her zaman yanında! Sevgilerimizle, Sigortam.net Sigorta ve Reasürans Brokerlık Hizmetleri A.Ş

09 Kasım 2024 15:24

Merhaba, Yaşanan sorundan dolayı üzgünüz. Talebini inceledik ve sistemlerimizde kayıtlı olan iletişim bilgilerin aracılığıyla sana gerekli bilgilendirmeyi yaptık.Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? Dilersen bize her zaman görüşlerini iletebilirsin. Sevgilerimizle, Sigortam.net

Serhan
Serhan
10 Kasım 2024 00:29

Merhaba hiçbir şekilde bana yardımcı olmayacağınıı sesli olarak telefonda bildirdiniz önce kesin sonrada hiçbir şekilde yardımcı olmayın kaç gün boşa zamanımı harcadım aska bir daha sizle çalışmam

20 Aralık 2024 12:40
Feyyaz sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2024 17:11
Sigortam.net Kaskoyu Verdiği Tutardan Kesmiyor