Seçil sonuçtan çok memnun

Signia İşitme Cihazlarında Sürekli Arıza Ve Yüksek Tamir Ücretleri

Signia İşitme Cihazlarında Sürekli Arıza Ve Yüksek Tamir Ücretleri
17 Kasım 2024 00:15

5 yıl önce Signia çift kulak cihaz aldım. Alırken piyasada en kaliteli üst segment cihaz diye tercih ettim. 2,5 yıl sonra kitte deformasyondan dolayı tamir ettirmek istedim. Yedek parça tamiri yok dendi, kit çalışıyor. Kapağı tam kapanmıyordu. Kalakaldım. Mağduriyet yaşadım. Yüksek maliyetlerle hiç yok yere sıfır kit almak zorunda kaldım, oysaki kitim çalışıyordu. Tam 3. yılında bu sefer cihazların birinde arıza oldu. Tamiri güç ve korkunç bir bedel istendi. Yine mağduriyet yaşadım. Çaresizlikten tamire vereceğim bedellerin üzerine biraz daha bedelle bu sefer komple sil baştan çift kulak cihaz almak zorunda kaldım. Çift kulak rahatsızlığım var. Şimdi 2. kez aldığım cihazın garantisi bitti, hiç beklemeden arızalandı ve önüme gerçekten korkunç bir bedel karşılığı tamir edeceklerini söylüyorlar. Biz Signia'ya elimizi verdik, kolumuzu kaptırdık. Bu Signia ile baş edemiyoruz. 5 yıl içinde 2 üst segment cihaz bozuluyor ve tamiri ya olmuyor ya da korkunç bedellere mağduruz bırakıp nasılsa mecburlar diyerek bizi maddi manevi mağdur ediyorlar. Maddi manevi mağduriyet içindeyim. Tüm Türkiye, tüm vatandaşlar duysun. Tez zamanda cihazımı tamir edilmiş olarak geri istiyorum.

18 Kasım 2024 13:18 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürünü satın aldığınız bayi bilgisi ile cihaza ait seri numarası veya hasta kodunu iletmenizi rica ederim. Satış ve İdari işler departmanından Aysun

18 Kasım 2024 13:23

KVKK gereği cihaza ait kişisel bilgileri buradan aktaramıyoruz. Bu sebeple iletmenizi rica ederiz. Saygılarımla, Aysun

Seçil

Signia İşitme Cihazları Signia İşime Cihazı

30 Mart 2024 19:32
Signia İşitme Cihazları Signia İşime Cihazı
Süleyman sonuçtan memnun değil

Signia İşitme Cihazları Yetersiz Teknik Destek Ve Sürekli Arızalanan İşitme Cihazları

02 Ekim 2024 00:57
Veli sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 11:21
Signia İşitme Cihazı Garanti İçinde Tamir Edilmedi Fahiş Ücret Talebi
Levent sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 20:18

Signia İşitme Cihazı Bozuk Ve Servis Kabul Etmiyor