16 Aralık 2024 00:50

Yaklaşık bir buçuk yıl önce evimin tüm beyaz eşyasını Siemens'ten aldım. Ankastre fırının altı pişirmiyor, servis çağırdım. Fırın çalışıyor, kullanma kılavuzunu okuyun dedi ve gitti. 6 aydır yurt dışındaydım, döndüm sorun aynı. Daha önceki evimde başka bir marka fırın vardı, böyle bir sorun yaşamadım. Bu fırın yemeğimin üstünü kızartıyor, altı çiğ kalıyor. Hiç memnun değilim. Görsellere ekliyorum; üstü yanmak üzere, altı pişmiyor. Eti de pişirmiyor, 5 saatte kuzu kol pişmedi, düdüklüye atmak zorunda kaldım. Daha önceki fırınımda tandır gibi oluyordu. Bu fırında ya üretim hatası var ya da gerçekten çok kötü bir fırın.

16 Aralık 2024 10:04 (Şikayetten 9 saat sonra)

Nihal
Nihal
16 Aralık 2024 15:26

Evet arandım bunun için teşekkür ediyorum Hafta sonu test yapmak üzere evime geldim KİP yollayacaklar gelişmeleri buradan bildireceğim

Gül sonuçtan çok memnun

22 Mart 2025 09:27
"Müşteri temsilcisi hemen aradı ilgilendi servis görevlisi Fatih bey gelip ölçüm yaptı anlattı gösterdi teşekkür ederim. Bu fırınlar böyle çalışıyormuş 180 derecede en az 1 saatte pişirecekmişiz ve tepsi en alt rafta olacakmış. Netice olarak servisle birlikte yaptık kızardı. Evimde her şey Siemens Fakat yeniden alacak olsam bu marka fırını almam"
Seyma sonuçtan çok memnun

27 Mart 2024 19:10
"👍. Teşekkürler..."

05 Ekim 2023 11:37
siemens-ankastre-firin-alti-pisirmiyor-1.pdf
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 17:10
Siemens Fırın Servis Sorunu ve Ücret İadesi Talebi