Siemens Marka Buzdolabımın Sorunuyla İlgili İlgisiz Dönüşleriniz Yüzünden Artık Yeter!

30 Mayıs 2023 13:22

Öncelikle Siemens marka buzdolabı tercih ettiğim için çok üzgünüm. Ayrıca dolabımdaki sorun için sizi defalarca kez arayıp derdimi anlatmaya çalıştığım için daha da üzgünüm. 2022 mayıs ayında Siemens genel merkezinden satın aldığımız ürünümüz fazla dondurma yapıyor ve dolabımda ki ürünlerim buz tutup sonra çürüyor. Defalarca kez şikayet ettim, teknik servis geldi. Gözleriyle ürünlerimin donduğunu ve bozulduğunu gördüler. Buna rağmen hiçbir raporlama düzgün bir şekilde yapılmamış.

Her aradığımda şikayet kaydınız dolap soğutmuyor diye açılmış deniyor. Günlerdir haber bekliyorum, genel merkezle görüştüm, çağrı merkeziyle görüştüm herkes geri dönüş sağlanacaktır diyor. Ben soruyorum size bana kaçak mal mı sattınız? Nedir bu durumun akıbeti. Genel merkezden ş**hanımla görüşüyorum 2022 mayıs ayında tarafıma kesilen fatura bilgilerini istiyorum, veremem diyor. Eğer ben bu ürünü ** veya ** e-ticaret sitelerinden almış olsaydım ürünümün faturasına bir tık ile her gün ulaşmış olacaktım. Geçmiş servis kayıtlarımı soruyorum söyleyemem diyor, neden? Siemens markası olarak resmi hizmet mi vermiyorsunuz?

Eğer bir yetkili sorunumla ilgili yukarıda yazdığım ( ilgisiz dönüşler ) dışında beni arayıp yardımcı olmadığı takdirde yasal tüm haklarımı kullanacağımı bildiririm. Tüm platformlarda da ürünlerinizle ilgili sorundan ve ilgisizlikten bahsedeceğimi bildiririm. Siemens markasının tarafıma kestiği faturayı bile vermemesi bunun için altı boş sebepler sunması tüketici olarak bizlere güvensizlikten başka bir şey vermiyor. Biz demek ki bu markanın hiçbir şeyini almamalıyız. Ürünümün en kısa sürede yenisi ile değiştirilerek tarafıma gönderilmesini şikayetimin acilen çözüme kavuşmasını talep ediyorum. Artık yeter. Dilay t**.

30 Mayıs 2023 13:48 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Aytekin sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2024 17:52
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 22:53
Bulut sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 23:01

04 Haziran 2023 12:07
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 15:02

Siemens Ev Aletleri Kategorileri