Siemens İnox Buzdolabının Üstünün Beyaz Olması

27 Ocak 2024 12:37

İki gün önce aldığım inox Siemens buzdolabına 45 bin tl ödedim. Beyaz renkte olan buzdolabından 5 bin tl daha pahalı olduğunu söyledi firma ben 5 bin tl fazla ödeyip inox aldım. Eve geldi bir gün sonra dış cephesini silememiştim silmeye başladım. Bir de ne göreyim buzdolabının en üst kısımı tamamen beyaz sac kaplı. Peki bana inox 5 bin tl daha pahalı deyip satan firma mı suçlu yapanlar mı suçlu göremediğim için ben mi suçluyum. Sizce bu ticaret anlayışına uygun bir davranış mı?. Diğer ürünlerden daha fahiş fiyatı olması daha iyi diye düşündük. Aslında iç dizaynı yapan kimse o çekmecelerin çıkarılacağını hiç düşünmemiş çıkmıyor yerinden. Raf aralarını açıp yükseltelim dedik olmadı. Kısaca böyle bir markaya hiç yakışmadığını belirtmek isterim. Saygılarımla

27 Ocak 2024 16:03 (Şikayetten 3 saat sonra)

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Teknik Servis Ve Ürün Hatalarıyla Mücadele

30 Ekim 2024 13:53
Gül sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 14:37
Siemens Buzdolabında Yaşanan Sıkıntı
Siemens Buzdolabında Yaşanan Sıkıntı
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 14:38
Siemens Ev Aletleri Buzdolabı Deformasyonu Vardır
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı İnox Kapak Renkleri Sorunu

25 Temmuz 2024 11:59