Bülent sonuçtan hiç memnun değil

19 Nisan 2024 13:09

Yeni aldığım derin dondurucu, servis kontrolünde sağlam bir şekilde teslim edildi ve kurulumu yapıldı. Ben de ondan sonra içerisine et yükledim. Ancak, dolap kurulumdan ikinci gün, servisin sağlam olarak teslim etmesine rağmen, içindeki etlerin tamamı, yetkili servisin beyanına göre sistemsel bir arızadan dolayı bozuldu. Bunun üzerine müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek zararımın karşılanmasını istedim. Derin dondurucuyu bir hafta içinde değiştirdiler ancak faturalı olan ve bozulan etlerin ücretini ödemek istemediler ve ödemediler. Beni kendilerinden kaynaklanan bir hatadan dolayı mağdur ettiler. Üzerine bir de müşteri hizmetleri görevlileri beni arayarak, faturanın sadece bir kısmını karşılayabileceklerini söyleyerek pazarlık içine girdiler. Böyle büyük bir firmadan böyle bir tutum beklemiyordum.

19 Nisan 2024 13:48 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Bülent
19 Nisan 2024 14:39

Siemens Almak Hata imiş az önce şikayetlerimi resim ile bildirmeme rağmen bana dönüş yapan müşteri hizmetleri benim zararımı karşılayacağına hala 18000 TL lik meydana gelen zararımı 5000 TL ödemek için pazarlık yapmak için arıyor koskoca Siemens, hakkımı aramaktan asla vazgeçmeyeceğim pazarlık yapmak için değil zararımı karşılamak için dönüş yapmayın

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Derin Dondurucu Arızası Yüzünden 45 Kilo Etim Bozuldu

14 Temmuz 23:57