Süheyla sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Ev Aletleri Su Sebil Düğmesinin İçine Kaçması

Siemens Ev Aletleri Su Sebil Düğmesinin İçine Kaçması
25 Eylül 2023 14:16

4 Eylül tarihinde su sebili satın aldım, 22 Eylül tarihinde oda sıcaklığında su veren düğmesi içine kaçtı. Daha sonra 22 eylülde müşteri hizmetlerini aradım. Ertesi gün için servis geleceğini söylediler. 23 Eylül tarihinde servis geldi, oda sıcaklığında su veren düğmeyle soğuk su veren düğmenin yerini değiştirdi ve gitti. 1 gün sonra 24 Eylül de yine aynı düğme içine kaçtı. Biz Siemens kalitesine güvenerek ürün alıyoruz ve daha 18. Gününde arıza veriyor. Çözüm içinde gerekli özen gösterilmiyor. Su sebilinin değişimini talep ediyorum.

25 Eylül 2023 16:58 (Şikayetten 2 saat sonra)

Süheyla
Süheyla
29 Eylül 2023 07:35

Buraya aynı şeyleri kopyalayıp yapıştırmakla bir şey değişmiyor, biraz ürününüzün arkasında durun. En ucuz markalar bile müşteri memnuniyeti için çabalarken biz Siemens'e güvenip dünyanın parasını veriyoruz sonuç ne "pişmanlık"

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Soğuk Su Vermeyen Su Sebili Ve Yetersiz Servis Hizmeti Mağduriyeti

17 Haziran 2025 19:17
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 10:19
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Su Sebilinin Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunu

10 Temmuz 2025 12:31
Yeni Alınan Su Sebilinin Sürekli Arızalanması Ve Servis Sorunu
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Su Sebilinde Normal Su Musluğundan Soğuk Su Akıyor

06 Temmuz 2025 16:47