02 Nisan 2024 14:30

Çamaşır makinemden hafif ses gelmesi sebebiyle servis talebinde bulunmuştum. Gelen servise videoda sesi izlettiğimde amortisörden kaynaklandığını söyledi ve makinenin her tarafını sökerek önce amortisörleri değiştirdi sonra bakım yaptığını söyleyerek parçaları topladı. İşlem saati iftar öncesiydi. Ücret olarak 1600₺ ödeme yaptım. Fakat servis gittikten sonra çamaşırlı yıkamada bu sefer makineden farklı ses geldi. Video çektim gönderdim bakmam lazım dedi. Ertesi gün geldi. Yanlış toplama olabilir ya da yağ sürmemiz gerekiyor. Olabilir dedi. Fakat problem gitmedi. Önceden olmayan ses olmaya başladı. Tekrar aradığımda değişen parçanın 1 sene garantisi olduğunu, kusura bakmayın diyerek tekrar müşteri hizmetlerini arayarak kayıt açtırmam gerektiğini söyledi. 2. Servis talebimde gelen servis makineyi söküp bakmadan bu sefer kazan arızalı komple değişmesi gerek dedi. Değişim ücreti olarak 5500₺ fiyat söyledi ve servis ücreti olarak 350₺ aldı. Makinemin kazanında herhangi problem yoktu. Yetkili servis tarafından bu şekilde problem oldu ya da makine dengeli toplanmadığı için bu ses var. Mağduriyetimin giderilmesini rica ederim.

02 Nisan 2024 15:01 (Şikayetten 30 dakika sonra)

03 Nisan 2024 15:50

Dün 4446688 numaralı telefondan şikayetim üzeri aranılarak bugün için tarafıma geri dönüş yapılacağı bilgisi verildi. Fakat şu saat itibari ile hale dönüş yapılmamıştır. Kurumsallık anlayışınız bu mudur!

04 Nisan 2024 12:36

Sayın yetkililer, Mağduriyetimin giderilmesi için gerekli aksiyonların alınmasını rica ederim. Ben makine arızam için mahalle tamircisi çağırmadım, yetkili servisinizi çağırdım. Fakat yapılan işlem ve sonrası kurumsallığınıza yakışmıyor.

07 Temmuz 2023 23:04
Zehra sonuçtan çok memnun

09 Eylül 2023 23:11
"Siemens ilgilendi çözdü sorunumu teşekkürler ilgisine"
Anna sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 19:47

03 Eylül 2023 13:58
Siemens Kurutma Makinemi Servis Düşürdü
Şerif sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 16:53

Siemens Ev Aletleri Kategorileri