Siemens Ev Aletleri Buzdolabı Yüksek Sesli

08 Mart 2024 01:27

Siemens marka kd86nawf1n kodlu buzdolabını satın aldık. Çok rahatsız edici ve yüksek bir sesle, hatta gürültüyle çalışıyor. Servisi aradığımızda, servisin verdiği cevap şu oldu: 'cihazı kurduğumuzdan beri henüz bir ay bile geçmedi. Ne tür bir arıza olabilir ki? Eğer bir arıza olsaydı, bu cihaz alarm verirdi. Alarm vermeden aramanıza gerek yok. Olası sesler hakkında bilgilendirme yaptık, bunlar normaldir.' cihazla ilgili bir sorun olmadığı takdirde 475 TL ücret talep edileceğini, sesi duymadan ön yargıyla sesin normal olduğunu söylediler. Sanki biz hayatımızda hiç buzdolabı kullanmamışız ve nasıl ses çıkardığını bilmiyoruz gibi konuşuyorlar. Cihazın özelliklerinde 41 DB ses seviyesi yazıyor ancak benim ölçümüne göre ses seviyesi 41 DB'den yüksek. Buna itiraz ettiğimde ise '41 DB diye bir şey yok, öyle yazmaz' gibi mantık dışı ve inkar edici ifadeler kullandılar. Başka bir servisle iletişime geçtim ve sağ olsunlar, sesin kaydını göndermemi istediler. Ancak onlar da bu sesin normal bir motor sesi olduğunu söylediler. Yüksek bir meblağ ödeyerek kaliteli olsun diye tercih ettiğimiz Siemens marka bu buzdolabından hiç memnun kalmadık.
Evin her odasına sürekli olarak rahatsız edici ve tırmalayıcı bir ses yayılıyor.

08 Mart 2024 13:49 (Şikayetten 12 saat sonra)

Derya
Derya

Halil bey biz de aynı sorunu yaşadık tüketici ürünün değişim kararını verdi ürün değişti yeni gelen de böyle çalışıyor ne yazık ki simdi tekrar aynı sureci yaşıyoruz bu böyle kısır bir döngü ne yazık ki

Halil
Halil

Derya Hanım siz yine değişim yaptırmayı başarmışsınız ben servisi ve Genel Müdürlüğü sesin normal olmadığına inandıramadım. Normal motor sesi yapacak bir şey yok dediler ama son gelen servis sağ olsun uzun uğraşlarım sonunda ikna oldu motor değiştirdi. Yine ses yüksek ama öncekine göre daha iyi (en azından kapıyı kapatınca diğer odalara ses gitmiyor). Anlattığınıza göre değişim de çare değil. Firma bu ses olayını genel olarak çözmeli bence. İnanın kafamız ağrımasın diye bir buçuk katı para vererek Siemens markayı tercih ettik özellikle servis süreci çok uğraştırdı. Daha ucuz yerli bir marka tercih etsek bu kadar başımız ağrımayacaktı en çok buna üzülüyorum.

Siemens Buzdolabında Bitmeyen Gürültü Ve Servis Sorunları

25 Mayıs 2025 23:40
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Sesli Çalışıyor

19 Temmuz 2024 17:50
Fahriye sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Siemens Buzdolabında Motor Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

07 Ağustos 2025 11:29