Latif sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 21:26

24/06/2024 günü Denizli'den almış olduğum KG86NVWEON/01 model Siemens marka buzdolabımı kurmak için servis geldi. Buzdolabı kapıdan sığmadığı için getiren şirket kapılarını söktü ve servis gelince takacak dedi. Servis geldi, kurmadan önce bize kapının sağa veya sola mı takılacağını sordu. Biz de sağ taraf dedik ve taktılar. Buzdolabını yerine çekince kapının tam açılmadığını gördük. Servis elemanları evden ayrılmadan ve teslim fişini imzalamadan kendilerine rica ettim, acaba kapıları sol tarafa takabilir misiniz diye. Servis görevlisi kapı yönü değiştirme ücreti olarak 825 TL istedi ve ben de kabul etmeyince gittiler. İkinci bir sorun da yan taraflarda resimdeki gibi çökmeler var. Kendilerine gösterdiğimde bunların yanlarında köpük olduğunu ve bazı yerlerinde köpüğün zayıf olmasından dolayı dalga dalga gözüktüğünü, bunun normal olduğunu söylediler. Halbuki normal değil, anormal bir durum ve %90 dolaplarda böyle olduğunu belirtip rapor tutmadılar. Israrıma rağmen normal olduğunu söylediler. Şimdi Siemens yetkililerine soruyorum, böyle mantıksız bir açıklama olur mu? (Bazı yerlerde zayıf köpük olduğunu ve bundan kaynaklandığını söylemesi çok saçma. Size de soruyorum, eğer söylediği gibi ise üretim hatası olduğunu itiraf ediyor. Ben bu şekilde bir sonuç çıkarıyorum.) Söylediklerine tatmin olmadım çünkü mantıklı bir açıklama yok. Ancak rapor tut dediğimde, bunlara rapor tutamayız, ancak çizilme veya derin darbe olursa tutarız dediler. Daha hiç kullanmadığım bir dolapta böyle bir sorunla karşılaşmam beni üzdü. Yıllardır Bosch buzdolabı kullandım, böyle bir şeyle karşılaşmadım. Çamaşır ve bulaşık makinem de Siemens, böyle bir sorun yaşamadım. Siemens gibi kurumsal bir firmaya yakışmıyor. Böyle müşteri memnuniyeti olmaz. Mağduriyetimin giderilmesini veya aynı modelle değiştirilmesini, yetkililerin konuyla ilgilenmesini arzu ediyorum.

25 Haziran 2024 09:42 (Şikayetten 12 saat sonra)

Latif
Latif
09 Temmuz 2024 17:05

Buzdolabı yanlarında gözle görülür çökmeler olduğu halde daha önce gelen servisle sorun yaşadığımız için Şikayetvar'a yazmıştım, ancak tarafsız servis göndermeleri gerekirken aynı elemanları gönderip red cevabı verdiler, böyle kurumsal bir firmaya yakışmıyor, ve de bundan böyle kimseye Siemens markasını tavsiye etmeyeceğim, dava açıp bilirkişi ile tespit yaptıracağım işin yanlışlığı bir problem olduğunu bildiriyorum bana talep etmeme rağmen aynı elemanları gönderiyorlar işin doğrusu farklı tarafsız eleman göndermeleri olmalıydı.

25 Haziran 2024 20:39
Hakan sonuçtan çok memnun

02 Ekim 2023 17:51
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Buzdolabı Kapak Sorunu

25 Eylül 2025 11:24
Siemens Buzdolabı Kapak Sorunu
Merve sonuçtan memnun

04 Mayıs 2025 10:39
"İlk başvurumda, kapak değişiminin anlamlı olmayacağı, yeni kapakların da aynı şekilde geleceği belirtilmişti ve bu nedenle değişim talebim dikkate alınmamıştı. Ancak şikayetim üzerine iletişime geçildi ve kapaklar 2 gün içinde değiştirildi. Üstelik gönderilen kapaklar tertemiz ve sorunsuzdu. Bu çözümün şikayet üzerine sunulmuş olması trajikomik bir durum. Keşke başından itibaren müşteri memnuniyetine öncelik verilerek, sürecin bu noktaya taşınmasına gerek kalmadan destek verilseydi. Yinede teşekkürler "Siemens"."
Yeni Buzdolabında Göçük Sorunu Ve Yetersiz Çözüm
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 11:41

Siemens Ev Aletleri Kategorileri