Siemens Eq 6 Plus Kahve Vermeme Sorunu Ve Servisin Çözümsüz Bırakması

04 Ağustos 2023 12:38

Siemens marka eq. 6 Plus s300 kahve makinesi sahibiyiz. Ürün son 2 senedir gün içinde bazen espresso veremiyor, daha doğrusu espressoyu içeriye basıyor ve bunu yaptığında kahve almak 1 2 saat imkansızlaşıyor. Problemden sonra yetkili serviste önce haşlama ünitesi değişti, ertesi gün aynı şeyi yaptı, sonra öğütücü değişti, yine aynı şeyi yaptı. Daha sonra kaç kere servise gitti hatırlamıyorum. Son 2 servistir alıp birkaç hafta bekletip muhtemelen hiçbir şey yapmadan geri gönderiyorlar. En son bayramdan önce servis aldı, almadan önce de birkaç hafta serviste bekletmişlerdi, bir buçuk ay sonunda 2 gün önce getirdiler ve cihaz aynı şekilde. Gün içinde rastgele kahve veriyor veya vermiyor. Tekrar müşteri hizmetlerini aradık, onlar diyor ki cihazda arıza kaydı yok, değişim veya başka bir çözüm için bir şey yapamıyorum, servis yönlendireyim dedi. Bugün arkadaşlar geldi tekrardan, bu cihazın hiçbir şeyi yok, biz sıkıldık bu cihazdan dediler. 10 dakika beklersen kahve vermeyeceğini göreceksin diyoruz, hatta dünden vidyo izlettik kahveyi vermediğine dair, vaktim yok ben burada 10 dakika bekleyemem dedi, ya cihazı verin ya da gideyim dedi. Cihazı verirsem 4 hafta tutup geri getireceksin dedim, o da kötü bir tavır ile onayladı, aynen öyle yapacağını açıkça dile getirdi. Sorunu çözemedikleri gibi bir de üzerine bizi yalan söylemekle itham eden bir tavır ile dönüp gitti.

1 senedir doğru düzgün kullanamadığımız bir kahve makinesi, yetkili serviste tamirine 6 7 bin tl harcamamıza rağmen çözülemeyen problemi, üzerine servis tarafından yalan söyleme ithamı ile çözümsüz bir şekilde bırakıldık.

04 Ağustos 2023 13:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhabalar aynı sorun bende var nasıl bir çözüm buldunuz ne yapmamız gerekiyor bu problem için?

27 Eylül 2023 00:38
Kübra sonuçtan çok memnun

07 Haziran 2023 16:17
"Gerekli işlemleri ivedilikle yaptığınız için teşekkürler 🙏"

Siemens Kahve Makinesi Sürekli Arıza Yapıyor

12 Ekim 2024 15:24