Tunç sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2023 11:14

29/10/2023 tarihinde Siemens web sitesinden kullanmakta olduğum KG57NP72NE/21 model numaralı buzdolabı için üst kapak kapı kolu yedek parça sorgulamak istedim. Web sitesinden destek kısmında canlı destek bağlantısından aşağıdaki ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi buzdolabının model numarasında belirterek kapı kolunu nereden ne şekilde ve fiyat bilgisi sordum Siemens de bana mail adresime geri dönüş yaparak ilgili parçayı çağrı merkezi veya yetkili servislerinden 715 TL fiyatla alabileceğimi yazdılar. Verdikleri cevap görüntüsü aşağıda 30/10/2023 çağrı merkezini arayarak bu parçayı satın almak istedim. Kendileri kayıt oluşturdular ve günü içinde aranacağım söylendi. Gün içi adresime yakın olan İstanbul/Sultanbeyli de bulunan servis tarafından arandığımda ürünün fiyatını 2500 TL olduğunu ilettiklerinde şok oldu. Üreten firma 715 TL yazılı fiyat verirken servisleri 2500 TL parçayı satıyorlar. Bunun üzerine çağrı merkezi aradığımda kayıt oluşturdular ancak halen geri dönüş alamadım. 715 TL lik fiyat veren firma servis bu parçayı nasıl 2500 TL satabilir. Bu nasıl bir aldatmacıdır.

01 Kasım 2023 16:00 (Şikayetten 4 saat sonra)

Tunç
Tunç
07 Kasım 2023 19:52

6 gündür ne arayan ne soran buradan copy paste cevap yaz geç bunların sosyal medya hesabına yazıyorsun gene tık yok

İmdat sonuçtan hiç memnun değil

23 Ekim 2023 13:12
Didem sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2025 15:33
Siemens Buzdolabımın Yedek Parça Krizi
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 00:18

Siemens Ev Aletleri Kategorileri