Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Siemens Bulaşık Makinesi İade Sorunu

18 Kasım 2024 10:43

Siemens bulaşık makinesi pişmanlıktır!
Ürününün arkasında durmayan firma

Siemens'in Siemens Çemberoğlu DTM isimli şubesinden Trendyol üzerinden bulaşık makinesi aldık. Makine geldiğinde arka kısmında büyük bir deformasyon ile geldi. Yani bariz defoluydu. Bunun üzerine kurulum yapma amacıyla gelen Siemens'in kendi servis ekibi bu ürünün hasarlı olduğunu ve iade etmemiz gerektiğini, bu ürünü bu halde kuramayacaklarını söylediler. Bunun üzerine biz de satıcıyla iletişime geçip iade sürecini başlattık. Daha sonra Horoz Lojistik firması gelip ürünü iade etmek üzere teslim aldı. Ürünün orijinal paketlemesini her ihtimale karşı atmamıştık ve gelen lojistik ekibini önce ürünü ilk hali gibi paketlemeleri konusunda ikaz ettik ancak ekip bunun gerekli olmadığını söyleyerek ürünü sırtlayıp götürdü. Şimdi ise satıcı Siemens ürünün paketlemesini bahane göstererek iadesini kabul etmiyor. Bin pişman olduk! Ürününün arkasında durmayan firma! Şimdi hangi numaran kaç kere aramaya çalışsak da ulaşamıyoruz. Telefona çıkmıyorlar. Paramızla rezil olduk! Halihazırda bariz defolu gelmiş ürünü iade edemiyoruz böyle bir kanunsuzluk var mı? Muz cumhuriyeti mi burası? Her türlü yasal yola başvuracağız. Siemens'in bu şekilde bizim gibi başka insanları da mağdur etmesine müsaade etmeyeceğiz.

18 Kasım 2024 14:13 (Şikayetten 3 saat sonra)

Ömer
Ömer
18 Kasım 2024 17:47

Evet iletişime geçtiniz ama sadece olan biteni dinleyip çok geçmiş olsun üzüldük dediniz kapattınız alabildiğiniz hiçbir aksiyon olmadı. Mağduriyet tam gaz devam ediyor. Trendyol ile bayiniz de her iletişime geçtiğimde birbirlerine top atmaya devam ediyor ve çözüme kavuşma çabası sıfır. Siemens marka değeri için ne güzel imajlar gerçekten bravo. Değil kendim bir daha ne çevreme ne de yedi sülaleme Siemens aldırmayacağım benim yaşadığım mağduriyeti yaşamasınlar.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 18:12
Siemens Online Satış, Bozuk Makine Gönderimi