Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Shell Tts Plaka Değişikliği

Savaş
31 Temmuz 2024 11:18

Şubat ayında aracımı değiştirdim ve haliyle plakam da değişmişti. Taşıt Tanıma Sistemi'nde kayıtlı olan plakamın yerine yeni aldığım aracın plakasını tanımlatmak üzere Eskişehir'de Ankara asfaltı üzerinde bulunan Shell istasyonuna başvuruda bulundum. 5 aydır bana dönüş yapacaklarını söylediler, açıkçası oyalıyorlar diye düşünüyorum. Her gittiğimde bugün arayacağız diye belirttiler ancak buna rağmen 5 ayda hiçbir dönüş olmadı. En son iki gün önce müşteri hizmetlerini aradım. Hem talepte bulundum hem şikayette. Oradan da benim aranacağım söyleyendi, yine aramadılar. Böylesine önemli bir kuruluşun bu tür yanlışlar yapması üzüntü verici. Talebimin bizzat çözülmesini istiyorum, şikayetçiyim.

09 Ağustos 2024 10:58

Tts kullanıcısıyım, istasyonun bireysel tts siparişlerini giren bayan 6 aydır oyalıyor. Haber vereceğiz deyip bir kere dahi aramadı. Plaka değişikliği için bireysel (kurumsal olmayan) tts anahtarımı verdim ve 6 ay oldu bugün, hiçbir sorumluluk dahi almadan buraya kadar getirdi. Şikayetçiyim. Yer: Eskişehir/Ankara asfaltı Shell İstasyonu Kişi: Yazıhanedeki tts girişlerini yapan yetkili bayan

08 Ağustos 2024 18:51

Ciddiye alınmamak ile birlikte işin muhatabı başka yer diye başka numara veriliyor. O numara da dönüş yapılacak diyor. Herhangi bir geri dönüş ya da özür olmadı.

01 Ağustos 2024 10:40 (Şikayetten 23 saat sonra)

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Sözleşme Bitmeden Haksız Fesih Bedeli Tahsilatı

Kazım sonuçtan memnun değil

Kazım
22 Aralık 2023 15:58
Shell Kalitesiz Yakıt Satışı
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
18 Eylül 2023 14:18