Salim sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2024 10:27

Aracımda AdBlue menzil düşmesi ile ilgili olarak yıllardır ürün aldığım Shell markasının bayilerinden ürün alıp aracıma koydum ve kullanmaya devam ettim. Ancak kısa süre içinde menzilin düşmeye devam ettiğini fark ettim. Servise başvurduğumda bana bir hasar tespit tutanağı ve fatura oluşturdular. Yakıt kalitesi nedeniyle bu durumun oluştuğunu görünce Shell'e başvurdum. Bana, tedarikçileri olan Kemetly adında bir firma yönlendirdiler. Ancak firma benden aldığı fiş, lot bilgisi, resim gibi birkaç veri alarak kendi üretim süreçlerini ve şahit numunesini kontrol etti ve bana bir teknik rapor göndererek ürünün üretimden normal şartlarda çıktığını bildirdi. Oysa ürünün etiketinde yazan uyarılarda bile taşıma, depolama ve kullanma şartlarındaki ciddi uyarılar ürünün bozulabileceğini belirtmesine rağmen, yaşadığım sorunla ilgili olarak kendi üretim süreçlerini kontrol etmişlerdir. Benim kullandığım ürün ise fabrikadan çıktıktan sonra belirli bir taşıma süresi geçirmiş, raf işlemi görmüş ve depolama süreci yaşamıştır. Yani elimde kalan ürünün incelenmesi gerekirken, firma fabrika verilerini inceleyerek sorumluluktan kaçmıştır. Ayrıca servis süreci iki ay sürdü ve yaklaşık 50 bin lira servis ücreti ödemek zorunda kaldım. Üstelik aracım serviste kendi personelleri tarafından zarar gördü ve bu durum hem değer kaybına hem de tamirat işlemleri için ekstra maddi ve manevi zararlara neden oldu. Yaşadığım tüm zarar ve ziyanlardan dolayı tüm taraflara karşı hukuki süreç başlatacağım.

shell-adblue-ile-yasadigimiz-maddi-manevi-zararlar-5.pdf
shell-adblue-ile-yasadigimiz-maddi-manevi-zararlar-1.pdf
04 Mart 2024 11:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
15 Mart 2024 16:32
Shell AdBlue İle Yaşadığımız Maddi Manevi Zararlar

Aracım tamir sürecinde 2 ay serviste kaldı ve üstüne üstlük serviste hasar görmüş. Tüm tarafları mahkemeye verdim ve maddi manevi zararlarımın tanzimi için elimden gelen tüm uğraşı vereceğim.

Faruk
02 Ağustos 2024 16:44
shell-marka-bozuk-adblue-yuzunden-aracimizda-hasar-olustu-1.pdf

Ahmet
03 Ocak 2025 17:12

Hamza
25 Haziran 2024 17:25
Shell Addblue Yeni Çalışan
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Shell AdBlue Düşük Kaliteli Satıyor

Ahmet
08 Kasım 2023 14:13
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Shell Den Alınan Yakıt Ve Araç Arızası

30 Aralık 2023 13:20