Şişli SGK Düzeltiyor Niye Zeytinburnu Düzeltmiyor

Ali
01 Nisan 2024 00:54

Dört aydır emeklilik dilekçesi vermiş bulunmaktayım ancak hala maaşa bağlanmadım. Dilekçeyi verdikten sonra yurt dışına çıktım. Firma sigorta girişimi yanlış yapmış. Daha sonra oradan ayrıldım ve geri döndüm. İstanbul'da bir firmada işe giriş yapamadılar. Zeytinburnu Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) girişim orada yapılacaktı dediler. İşveren yanlış yapmış, sonra bizim düzeltmemiz gerekiyor. Geri döndüğümde onlar da benim girişimi yanlış yapmışlar, yani emekli olmak için değil, tam işe giriş yanlış anlamında. Daha sonra muhasebeciyi SGK'ya gönderdim, ancak onlar da düzeltme yapmadılar. Şişli SGK'sında da yanlış yapmışlar, ben oraya gittim ve onlar düzeltti. Ancak bu sefer Zeytinburnu SGK'da düzeltme yapılması gerekiyordu. Zeytinburnu SGK'ya işverenin gelmesi gerektiğini söylediler. Muhasebeciyi göndermeme rağmen yine düzeltme yapılmadı. Belki on kere gidip geldim, beni oyalıyorlar ve hala düzeltilmedi. Ne yapmalıyım, hangi mercilere başvurmalıyım? Bir aydır beni oyalıyorlar. Velhasıl Kasım ayında dilekçe verdim. Bugün 31 Mart, yarın bir Nisan ve ben şikayetçiyim.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Genel Sağlık Sigortası
3 Takipçi