SGK Tahsis No Çıktı Sonra Kayboldu

Uğur
04 Ağustos 2023 01:51

Anlamadım artık beynim durdu 17 Mart 2023 bizzat Ataşehir SGK'dan başvurumu yaptım hiçbir sorun yok. Maltepe'den maaş bağlama işlemi yapılacak dediler ve hatta hayırlı olsun dedi. Memure hanım. İşlemi uzatacak hiçbir şeyim yok tamamı 4a SGK Bağkur falan hiç olmadı ve toplamda 3 iş yeri ve hepsi İstanbul içi şükür 19 Temmuz itibariyle emekli kaydı gözüktü ve tahsis no çıktı yaşlılık aylığı ödenmektedir yazıyor eyvallah dedik, günlük ödeme sorgulama hiçbir şey yok bankada yok hadi dedik temmuzda yatmadı. Tahsis nonun son rakamına göre ağustos yatar inşallah derken şimdi de 2 Ağustos itibariyle emekli kaydı tekrardan kayboldu gözükmüyor tahsis no kayboldu gene başa mı döndük. Anlamadım ne oldu. Acaba sistemsel bir şey midir daha önce böyle bir şey yaşayan var mı tekrardan çıkar inşallah

Tunç

Merhaba aynı durum bende de oldu siz nedenini öğrenebildiniz mi

Tunç

Uğur bey aynı durum bugün bende oldu Siz nedenini öğrenebildiniz mi

Gülşen

Aynındurumu yaşadım onlardan haber gelmiyor siz gidin peşini bırakmayın bir avrwkım eksikmiş red oluyor dediler evrak için farklı illerdi müracaatla SSK girişlerim telefonla çözmeye çalıştım bekledim bekledim olmuyor vekalet verip başkasına elden yaptırdım evrak geldi başka evrak istendi ve üç marttan beri bekledim haziranda banada hayırlı olsun 26 sında uatacak denildi ve daha neler. Ve sonunda geçen hafta maaşa bağlandım birikmişimle beraber aldım üzerine düşmezseniz maalesef redde gidiyor red olsa bile sebebini öğrenip eşten yapın daha da olmadı 60 gün içinde mahkemeye gidin. Maalesef sona doğum gibi askerlik gibi staj gibi durumlarda evrak eksikliği deniliyor

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
EYT Başvuru Sorunu
1 Takipçi