16 Mayıs 2024 00:43

Bodrum Devlet Hastanesi'nin diş bölümünde 2023 yılı içerisinde 65 yaş üstü annemin alt-üst protez tedavisine başvurduk. Tedaviye başlandı; fakat hastanenin İzmir'deki laboratuvar anlaşması feshedildiğinden dişlerin yapımı bir türlü bitirilemedi. Bu nedenle tedaviden vazgeçtik ve işlem sonuca ulaşılmadan iptal ederek ilişiğimizi kestik. Bodrum Devlet Hastanesi'nin İzmir Karşıyaka Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) mail atmasına rağmen SGK, hâlâ tedavi olmuş gibi kayıtlarından silmiyor. Maile cevap veren hiçbir merci olmadığı gibi telefonla da ulaşamıyoruz. Şu an Ankara'da 3 aydır Ankara Üniversitesi Diş Fakültesinde başladığımız tedaviyi de engellemiş oluyorlar. Çünkü giriş yapamadığımız için hâlâ İzmir Kemeraltı SGK tarafından iptal edilmediği için mağdur durumdayız ve hiçbir muhatap bulamıyoruz. Burada misafirhanede kalıyoruz. Takip numarası olan, mail atılan bir maili bile cevaplamaktan aciz olan kurum, halk için çalışan insanların halkı mağdur etmesi ve bir de bundan maaş alması onuruma dokunuyor. Bu ne ulaşılmazlıktır? Sesimi kime duyuracağım? Derhal ulaşılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini arz ediyorum. Elimde işlemin iptalini kanıtlayan belgeler; Bodrum Devlet Hastanesi döner sermaye sorumlusu N**** Hanım'ın imzası ve yazılı iptal belgesi mevcuttur. İzmir SGK evrak no: 232 512 889.

16 Mayıs 2024 15:17

İzmir kemeraltı SGK k*** hanim ve Bodrum devlet hastenesi n** hanim epey uğraştı, çok yardımcı olmaya çalışıyor, Umarım çözülecek sistemsel bir problem olduğu ortada bir daha deneyeceğiz

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Genel Sağlık Sigortası

08 Şubat 2024 17:16
Turgay sonuçtan çok memnun

Turgay
14 Mart 2024 14:31
"Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum"

Senem
04 Ekim 2023 09:14