SGK Halkla İlişkiler Servisi-1-509 Yavaşlığı

07 Temmuz 2023 12:12

Sayın İstanbul sosyal güvenlik il müdürlüğü halkla ilişkiler servisi-1-509 yetkilileri size işimiz düştü. 14.03.2023' te emeklilik için baş vurdum. Hizmetim dolmuş emeklilik için sadece yaşa takılmıştım. EYT ile tüm şartlarım uymaktadır. Tam başvurdum oldu derken derken şimdi de size takıldık.

Milyonlarca kişi başvurmuştur muhakkak, biraz daha hızlı işlem yapsanız ne güzel olur, bizlerde ne çok mutlu oluruz, dijital çağdayız işlemler bu kadar ağır yürümemeli... Başvurduğum tarihten bu yana her gün sıklıkla sürekli bakıyorum ama işlem hala beklemede (gelen evrak dosyası beklemede), dosya incelemede vs... E-devlet'ten bakıyorum bütün şartlara uygunluğum %100 gösteriyor, ama sizden geçemedi bir türlü :((14.03.2023 tarihinde (başvuru no:67255980) başvuruda bulunduğum emeklilik aylığı bağlanması sürecinde iki ay geçmesine rağmen durumumda bir değişiklik olmamış, dys evrak takip sisteminde gelen evrak İstanbul sosyal güvenlik il müdürlüğü halkla ilişkiler servisi-1-509 halen beklemede diye gözükmektedir. Bu doğrultuda benim de emeklilik işlemlerimin tamamlanıp emekli aylığımın bir an önce bağlanmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

profile profile
06 Temmuz 2023 17:11

4 ay oldu

Merhabalar 31.05.2023. Tarihinde e devletten başvuru yaptım 4 ay oldu hala ses Yok dys evrak takibinde gelen evrak dosyasına kaldırıldı ve tahsis talep yazıyor 170 arıyorum onlar da benim bildiklerimi söylüyor zaten yardımcı olursanız sevinirim. Mail adresim [email protected]

Suna
Suna

Hala bağlanmadıysa bana mailinizi iletir misiniz

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
EYT Başvuru Sorunu
1 Takipçi
EYT Emeklilik İşlemleri

Leyla
03 Ağustos 2023 23:50

Serkan
22 Temmuz 2023 12:00

22 Haziran 2023 10:36
EYT Süreci (İstanbul SGK İl Mdr Halkla İlişkiler Servisi-1-509)

SGK Kategorileri