Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Sezgisel Akademi Online Kurs Sorunu

23 Eylül 2024 09:36

Ders Paketini 2 Eylül de aldım. Bugün 23 Eylül hala açılmadı. Başlarda WhatsApp tan anında dönüş yaparlardı şimdi ona da cevap vermiyorlar. Her sorduğumda 3-5 gün sonrasını söylüyorlar o gün gelince başka bir şey söyleniyor. Sıkıldım artık halledilemiyorsa ücret iadesi yapılmasını istiyorum.

23 Eylül 2024 15:50

Buna bakar mısınız çalışma saatlerine yazılana. Pazartesi - cuma 9:30-18:30 yazmışlar bir de. Aradığımda açmayacaksanız WhatsApp iletişim hattından dönüş yapan olmayacaksa neden böyle yazıyorsunuz. Çalışma saatleri içerisinde değil miyiz ben mi yanlış anlıyorum ya. Bakın cevap vermemeye devam ederseniz sosyal medya hesaplarımdan da paylaşacağım sizi. Lütfen ücret iadesi yapın

23 Eylül 2024 15:03

Bakın sitedeki iletişim numarasını kaçıncı aramam. Açan yok boş boş çalıyor. Anlamıyorum kurumsal mı değilsiniz. Bu ne özensizlik. Telefona bakmicaksan o zaman iletişim numarası diye yazma kardeşim. Çok zor değil ya. İnsanlar sistemle ilgili sorunlarını kime anlatıp destek alacak. Pes ya bu kadarını görmedim. Ücret iadesi istiyorum

23 Eylül 2024 14:00

Bakın yazıyorum mesaja dönüş yapan yok cuma yazdım ilk mesaja görüldü attılar sadece sonrasını görüldü dahi yapmadılar. Sorun çözülmicekse kimseyi mağdur etmenin anlamı yok. Ücret iadesi yapılır biter gider 2 Eylül den beri ha başladı ha başlayacak bekliyorum dersleri. Başka siteden alsaydım şimdiye çoktan bitirmiştim eğitimi. Bunu yapmaya hakkınız yok

23 Eylül 2024 13:59

Bakın yazıyorum mesaja dönüş yapan yok cuma yazdım ilk mesaja görüldü attılar sadece sonrasını görüldü dahi yapmadılar. Sorun çözülemicekse kimseyi mağdur etmenin anlamı yok. Ücret iadesi yapılır biter gider 2 Eylül den beri ha başladı ha başlayacak bekliyorum dersleri. Başka siteden alsaydım şimdiye çoktan bitirmiştim eğitimi. Bunu yapmaya hakkınız yok

Rabia
Rabia

Ben de siparişimi teslim almadan iptal ettirmek istedim. Zar zor tamam iptal ediyoruz 1-3 gün içinde hesabınıza ücret iadesi yapılır dendi. Hala ücret iadesini alamadım

Nurgül
Nurgül

Bende mağdurum kurumdan şikayetçiyim

Hangi gün yazıştınız?

Tuğba

Bir şeyler yapmamız lazım.

Kevser
15 Aralık 2023 17:21
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Kodland Para İadesi Sorunu

Gökçe