Halil sonuçtan hiç memnun değil

Seyhanlar Market (Bursa) Seyhanlar GROS16 Personel Ve Yönetici Eğitimi Şart

Seyhanlar Market (Bursa) Seyhanlar GROS16 Personel Ve Yönetici Eğitimi Şart
25 Mayıs 2024 18:48

25.05.2024 tarihinde Seyhanlar Grubu'na ait Minareliçavuş'ta bulunan Gros 16 marketinde huzur içinde bir alışveriş yapmak için gittim. Ancak girer girmez mutsuz insanlar topluluğundan oluşan personel ve sorumlu müdür olduğunu söyleyen, hiç yardımcı olmayan U*** adındaki sorumlu, iyice beni suçlayıcı tavırlarla nasıl bir esnaf ve çalışan olduğunu gösterdi. Müşterinin kendisi seçip alması için ortaya konulan kurabiye ve pastane mamullerini almak için tezgah arkasındaki çalışan bayanlardan birinden yardım istedik. Daha doğrusu ne ile alacağımızı sorduk. 'Kutuya koyup alacaksınız,' dedi ama kutu yoktu. 'Verir misiniz?' dedik. 'Aaaa yok mu?' dedi. 'Yok, verir misiniz?' dedik. Ağır ağır hareketlerle ve mutsuz bir tavırla da olsa kutuyu verdi, sağ olsun. Akabinde ne ile koyacağız diye sorduk, 'Eldiven,' dedi ama o da bitmişti. İstedik, yine aynı tavırla, 'Nasıl biter, vardı orada,' diye bana hesap sordu. Ben de artık sinirlenmiştim. Boş eldiven kutusunu gösterdim. 'Beni neden yargılıyorsunuz, kutuyu ve eldiveni bir an evvel verin. Alışverişimi yapıp gideyim,' diyorum. Sorumlu olduğunu söyleyen kişi üzerime geldi. Yanımda eşim vardı, beni sakinleştirip işimizi bir an evvel halledip çıkmamızı telkin etti. Sonuç olarak, Seyhanlar şikayetlerine de genel olarak baktığımda, eğitimsiz ve müşteri değeri bilmeyen personel ile çalışmanın genel bir prensipleri olduğunu anladım. Müşteri umurlarında değilse, müşterinin de onları umursamayacağını anlatacağım. Kolay gelsin.

Seyhanlar Market (Bursa) Seyhanlar Market Çalışanları

31 Ağustos 2024 15:02
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Seyhanlar'da Çalışan Personelin Davranışları Müşteri Memnuniyetini Zedeliyor

26 Nisan 2025 11:43