Mine sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Hamitler Seyhan Ekspres De Multinet Sorunu Ve Kovulmam

11 Şubat 2024 22:02

Bursa hamitler seyhanlar markete 20.53 civarında girerken çalışan görevli kapattıklarını söyledi bende saat 21.00 olmadı hemen alıp çıkacağımı söyledim. Hızlıca alacaklarımı alıp kasaya gittim. Multinet ile ödeme yapacağımı dile getirdim ve Multinet'i kapattıklarını söylediler. (Geçtiğimiz günlerde gittiğimde cihazın şarjı yok dediler yine aynı mağazada kalabalık diyerek sürekli üflediler genel olarak sürekli ters davranıyorlar. ) bende her seferinde sorun çıkarıyorsunuz Multinet için dedim 'abla kapalı ohooo biz 20.30 da kapatıyoruz kasayı' dedi. Bende kapatamazsınız şu an işlem alıyorsunuz ben muhasebeciyim mantıken mümkün olmayacağını söyledim. Hıı evet siz çok biliyorsunuz zaten ezin dedi mağaza sorumlusu olan kişi. Adını sordum sorumlu kişinin 'benim adımı soramazsın ne yapacaksın şikayet edip beni kovduracak mısın' dedi lakayıt bir tavırla bu tavrınızı tabii ki şikayet edeceğim dedim. Ortamdaki gerginlikle geçin artık ürünlerimi dedim. Kasadaki bayan sen bana geç diyemezsin dedi ve kasadaki fişi hızlıca çekip alarak ve sürekli söylenerek (genelde hep mutsuz ve sürekli söyleniyor) sert bir tavırla söylenerek ürünleri geçti. Tavrınız hoş değil dediğimde 'çıkın mağazadan çık diye bağrışma' sesleri yükseldi. Yani kısacası mağazadan çalışan tarafından kovuldum. Bana adlarını öğrenmemem için fişimi de vermediler ne yazık ki. Bu durumu yaşamak beni fazlasıyla üzdü. Firmamda tüm çalışanlarım Multinet kullanıyor. Bursa da büyük bir zincir markette bunu yaşamak beni fazlasıyla üzdü. Umarım seyhanlar ve Multinet bu durumla ilgilenir ve bizde her Seyhanlar Market alışverişimizde sorun yaşamak zorunda kalmayız. Çünkü belirttiğim gibi her hamitler Seyhan ekspres market alışverişinde sorun yaşamaktan yoruldum ne yazık ki sorun yaşamamak için çoğu zaman başka market tercih ediyorum. Sorunun en kısa sürede çözülmesini temenni ediyorum. Evimin karşısındaki marketi çalışanlar yüzünden kullanamıyorum.

25 Aralık 2024 00:44

Özkuruşlar Ürünün Etiketi İle Kasadaki Fiyatı Uymadı

08 Şubat 2025 23:04
Selin sonuçtan hiç memnun değil

04 Mart 2025 18:25

Kasiyer Davranışıyla Sınırları Zorladı