Mustafa sonuçtan çok memnun

Setur Turizm Fatura Kesimi İle İlgili Sorun

18 Temmuz 2023 14:42
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetim sonrası hızlıca Emre bey tarafından dönüş yapıldı ve konunun takipçisi olacağını iletti. Faturanın kesilmemesi ile ilgili teknik durumu paylaştı. Tüm gelişmelerden de beni arayarak haberdar etti. Bugün ise faturanın kesildiğine dair arayarak bilgi verdi. Sorunumuz ve şikayetimiz çözülmüştür. Bu süreçte ilgilenen Emre Bey'e teşekkür ederim.”

15/06/2023 tarihinde 48.217.91 TL tutarında ödeme yaparak 28 Haziran - 3 Temmuz 2023 tarihleri arasında Voucher No: 739292 numarası ile bir rezervasyon yaparak tatilimizi tamamladık. Ödeme aşamasında kurumsal fatura seçerek fatura bilgilerimizi girmiştik ve tatil sonrası en geç 7 iş gününde faturanın kesileceğine dair bilgi verilmişti fakat henüz faturamız kesilmedi. Firmamız e-fatura mükellefi olup faturamızın kesilerek tarafımıza ulaştırılmasını istiyoruz.

18 Temmuz 2023 15:03 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

25 Temmuz 2023 12:08

25 Eylül 2023 14:23
Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 19:06

rezervasyon-tarihi-ve-suresi-hatali-degistirildi-fazladan-ucret-alindi-8.jpg
rezervasyon-tarihi-ve-suresi-hatali-degistirildi-fazladan-ucret-alindi-5.jpg
rezervasyon-tarihi-ve-suresi-hatali-degistirildi-fazladan-ucret-alindi-4.pdf
rezervasyon-tarihi-ve-suresi-hatali-degistirildi-fazladan-ucret-alindi-2.jpg
Melih sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 01:01