Setur Marina'da Yaşadığım Fiziki Saldırı Ve Kötü Müşteri Deneyimi

26 Eylül 2023 23:52

15 yıldır Setur Kalamış Marina’da tekne sahibiyim. Geçen hafta Setur Marina’da Genel. Md. E*** D**** ve adamlarının fiziki saldırısına uğradım. Bu şahıs genel Md. Olduğundan Setur Marina bünyesinde şikayette bulunmak anlamsız. Umarım şikayetim Koç Hol. Bünyesinde uygun şekilde değerlendirilir. Teknemden büyük hacimli malzeme yüklemek için aracımla marinaya girmek istedim. Ön kapıda kimse yoktu, arka kapıya yöneldim. Burada görevliye önde kimsenin olmadığını ve içeri girmek istediğimi söyledim, kendisi reddetti. Ön kapının açmak için birini yönlendireceğini söyledi. İtiraz etmeden ön kapıya gittim, 10dk. Kadar bekledim ama kimse gelmedi. Mecburen tekrar yönetim kapısı da olan arka kapıya gittim. Aynı şahsa önde hala kimsenin olmadığını, işim olduğunu ve beni içeri almasını söyledim. Benzer durumda diğer görevlilerin tekne sahiplerini arka kapıdan içeri aldığını belirttim. Tekrar hayır yanıtı aldım ve ikinci kez ön kapıya yönlendirildim. 15 yıldır hizmet aldığım marinaya girmek için 20dk. Oradan oraya fütursuzca yollandığım dan sinirlendim. Görevliye yaptığının ayıp olduğunu söyledim ve ön kapıya yine kimse gelmezse ne olacağını sordum. Bu şekilde konuşurken tartışma çıktı. Sonrasında içeri alındım. Geçerken özürü hak ettiğimi söylediğim, görevli özür diledi ve 20dk. Uğraştan sonra marinaya girdim.
İçeride sonradan genel md. Ve teknik md. Olduğunu ve kapıdaki tartışmamı duyduklarını öğrendiğim 2kişi vardı. Arabamla malzemeleri alacağım alana giden yol üzerinde dik dik bakan bu kişilerden biri inmemi ve kahve içmeyi teklif etti. Kendisini tanımadığımı ve inmek istemediğimi söyledim. Zaten içeride yükleme için bekleyenler vardı ve durmam mümkün değildi. Böylece bu ve ötede aynı tavırdaki diğer şahsı geçerek tekneme geldim. Kısa bir süre sonra Marina md ve Teknik Md olan şahısların yanında 2-3kişiyle geldiklerini gördüm. Üzerime yürüdüler. Fiili saldırının yanında Genel Md.“Terbi. Siz“ diye bağırarak hakaret etti. Ben kendisini tanımadığımı ve asıl ter…siz olanın kendisi olduğunu söyledim. Adam bağırarak genel md olduğunu ve bana günümü göstereceğini söylüyordu. Bir süre sonra diğer tekne sahipleri bizi ayırdı ve olayın daha da büyümesi engellendi.
E**** D**** “Kim bu adam, sana gününü gösteririm! ” diye sakin Marina ortamında bağırarak tehditlerini sürdürdü ve korumalığına soyunmuş çalışanlarla beraber uzaklaştı. 57yaşındayım,15yıl hizmet aldığım, kimseyle sorunumun olmadığı marinada bana yaşatılana inanamıyorum

26 Ekim 2023 10:33 (Şikayetten 29 gün sonra)

Değerli Misafirimiz; Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Şikayetiniz, yetkililer tarafından incelenip tarafınıza en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2023 23:54

Setur Marina Otoparkında Aileme Anlayışsız Ve Tehditkar Personel Tutumu

25 Mayıs 2025 12:34
Figen sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 23:36
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2024 02:04
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Casa Mare Bodrum’da Hijyen Sorunu Ve Setur’un İlgisizliği Mağduriyet Yarattı

11 Ağustos 2025 10:28