Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Setcard Flexlife Kupon Yetersizliği

Setcard Flexlife Kupon Yetersizliği
27 Mart 2024 12:43

Setcard Flexlife, Setcard firmasının uygulamasının nasıl insanların kendi parasını kullanmalarını engellemek üzere kurgulandığını aktarmak ve ilgili kurumun bu konuda şikayetlerimize hiçbir çözüm sunmadıklarını belirtmek istiyorum. Öncelikle, yerimin sağladığı yan hak paketi neticesinde bu kurum tarafımıza bütçe sağladı ve belirledikleri e-ticaret sitelerinde, marketlerde vb. kullanabileceğimizi söylediler. Ancak kullanmaya kalktığında durum yılan hikayesine dönüştü. Örneğin, bir e-ticaret sitesi için tutar tam olarak aktarılamıyor, maksimum alınabilen kupon tutarı da en fazla 20 bin TL olabiliyordu ve kırılımlı bir kupon yapısı bulunmuyordu. Yani kullanmak istediğiniz tutar, bu firmanın keyfine göre belirlediği kuponlara göre sınırlanıyordu. Şikayetler sonrası en yüksek tutarı arttırdılar ama bu da yeterli olmadı. Örneğin, 28 bin TL tutarında bir ürün almak istediğimde, 28 bin TL'lik bir kupon alamadım, çünkü firmanın sistemi en az 30 bin TL'lik kupon verdiği için 30 bin TL'lik kupon aldım ve kalan 2 bin TL'yi ilgili e-ticaret sitesinde kullanacak bir ihtiyacım olmadığı için kullanamadım. İkinci olarak, bu uygulamanın A101 ile kötü bir anlaşması var. Marketin online kanalında bir ürün almak istiyorsanız, kupon bedeliniz ürünle aynı ya da daha yüksek olmalı. Daha düşük bedelli bir kuponunuz varsa, kalan bedeli kendi kartınızdan ödeme şansınız yok. 2 bin TL'lik alışveriş yapmak istedim, ancak sistemlerinde yine 2 bin TL'lik kupon bulunmadığı için 1 bin TL'lik bir kupon aldım ve en azından bin TL'sini kullanabildim. Ancak bu durum, kendi paramızın emanetçisi konumuna düşmemize neden oluyor. Son olarak, ilgili durumları şikayet etmek ve kupon iptali için çağrı merkezini aradım. Orada, onaylanan kuponlar hakkında yardımcı olamayacaklarını söylediler. İtirazlarım üzerine tekrar iletişime geçeceklerini belirttiler. Kurum e-posta adresimden iletişime geçtiler, durumu izah ettim ve kuponun onaylandığını ama kendi süreçlerinin yetersizliğinden dolayı eksik tutarda kupon seçtiğimi ve onu da kullanamadığımı aktardım. Benden e-posta yoluyla kupon numarasını istediler. Uygun olmayacağını, suistimale yol açabileceğini ve bir veri ihlali olacağını düşünmeme rağmen kuponun iptal edileceğine dair inançla paylaştım. Ancak Setcard Flexlife uygulaması çalışanları, yanıltıcı olmaksızın onaylanan kuponların iadesinin yapılamayacağını, daha önce konuşulmamış gibi kupon bilgisini aldıktan sonra tekrar ilettiklerini belirttiler. Yani yine yardımcı olmadılar.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Setcard Teknosa'da Kupon Mağduriyeti Ve Şok Zam!

16 Haziran 2025 23:34
Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Kuponum Setcard İle Kullanılamadı, Mağduriyetim Giderilsin

Nazlı